Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ηλέκτρα: Έφτασε η ώρα της αποκάλυψης και το τέλος του Παύλου Φιλίππου;

Ηλέκτρα, έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ στα νέα επεισόδια

Ηλέκτρα, Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, Επεισόδιο 142ο. Το αυτοκίνητο της νύφης ξεκινά για την εκκλησία, την ίδια ώρα που η Ουρανία φεύγει αναστατωμένη από το σπίτι της. Γιατί πηγαίνει προς το δάσος; Ο Σταύρος τη βλέπει, την ακολουθεί από απόσταση. Και την αρπάζει στην αγκαλιά του, στο χείλος του γκρεμού. Ο Νώντας βρίσκει τη μητέρα του να τσακώνεται ξανά με τον Μάρκο. Οι υποψίες τον ζώνουν.

Η Φιλιώ τρέχει στο αρχοντικό των Βρεττών. Έπειτα από τόσο καιρό, ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει πόσο σκοτάδι κρύβει μέσα του ο Νικόλας. Την κολλά στον τοίχο. Της σχίζει τα ρούχα. Τη γυμνώνει και της φράζει το στόμα. Η Νεφέλη κατεβαίνει τα σκαλιά. Αντικρίζει όλη την οικογένειά της στο σαλόνι. Στο δεξί της χέρι, μια λεπίδα. «Αν δεν με αφήσετε να είμαι με τον Παύλο…»

Ηλέκτρα, Τρίτη 28 Μαΐου 2024, Επεισόδιο 143ο. Η Ηλέκτρα παγώνει μπροστά στις απειλές της Νεφέλης να δώσει τέλος στη ζωή της. Η Φιλιώ, παρά τις αντιδράσεις της Τιτίκας, φαίνεται αποφασισμένη να κλείσει συμφωνία με τον διάολο… Το σκίτσο του Παύλου κυκλοφορεί στα πρωτοσέλιδα και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή: ένας να αναγνωρίσει τον Στρατή Δανέζη και η Μπουμπουλίνας θα είναι μονόδρομος.

Έφτασε η ώρα της αποκάλυψης και το τέλος του «Παύλου Φιλίππου»; Ο Μάρκος και η Ζωή συναντιούνται κρυφά στο μαγαζί, ενώ ο Νώντας και ο Χάρης κατευθύνονται προς αυτό. Ποιος θα φτάσει πρώτος;

Ηλέκτρα, Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, Επεισόδιο 144ο. Η Νεφέλη το σκάει και χτυπά μες τη νύχτα την πόρτα του Παύλου. Φορά ένα όμορφο φόρεμα, είναι βαμμένη, εκείνος ανοίγει και όταν την κοιτά, τα χάνει. «Δεν είμαι κοριτσάκι, δεν το βλέπεις;», του λέει εκείνη. Την επόμενη μέρα έξω από την πόρτα του θα βρεθεί η Ηλέκτρα. Ουρλιάζοντας να της ανοίξει, αλλιώς θα την σπάσει. Το γράμμα του Βασίλη φτάνει επιτέλους στο σπίτι της Ουρανίας.

Μα δε φτάνει στα χέρια της. Ο Βρεττός πηγαίνει να συναντήσει τον Στέργιο και του αποκαλύπτει το σχέδιό του για τον Βασίλη. Η πόρτα του Παύλου θα χτυπήσει για τρίτη φορά. Μόνο που αυτός που τη χτυπά, δεν είναι κάποιος γνωστός. Είναι ένας άγνωστος άντρας ο οποίος, όταν μπαίνει μέσα, τον ακινητοποιεί.

Ηλέκτρα, Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, Επεισόδιο 145o. Η Νεφέλη απαιτεί να μάθει την αλήθεια από την Ηλέκτρα: πείραξε το σκίτσο του Φιλίππου για να τον προστατεύσει; Και γιατί γνωρίζει την αληθινή του ταυτότητα; Πώς γίνεται να την εμπιστεύεται τόσο πολύ; Ο Βρεττός αποφασίζει να κάνει μια συζήτηση με τον Νικόλα: «Σε εμπιστεύομαι και σου δίνω το μαχαίρι», του λέει. Το ερώτημα είναι αν ο Νικόλας θα αποφασίσει να του το καρφώσει.

Ο Βρεττός μαθαίνει για την απόπειρα βιασμού της Φιλιώς, την ώρα που ο Νικόλας καταφτάνει στο σπίτι της δηλώνοντάς της πως «Δεν τελειώσαμε Φιλιώ! Μόλις τώρα αρχίσαμε!». Κι ενώ ο φάκελος του Γκίκα φτάνει στον Εισαγγελέα προμηνύοντας νέες μπόρες, κανένας στο νησί δεν μπορεί να εντοπίσει τον εξαφανισμένο Παύλο…

Ηλέκτρα, Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, Επεισόδιο 146ο. Ο Νικόλας ακούει ξανά το κασετοφωνάκι. Την Πόπη, τις κραυγές της, το έγκλημά του. Ξαφνικά του δίνει μια και το πετά. Το κασετοφωνάκι σπάει. Η Νεφέλη χαμένη στις σκέψεις της, αναλογίζεται όλα όσα έχουν συμβεί με τον Παύλο. Αλλά και με τη μητέρα της. Σαν κάτι να έχει αρχίσει να δένει μέσα της που τη ραγίζει. Ο Παύλος πού βρίσκεται; Όλοι νομίζουν πως το έχει σκάσει, ο Σωτήρης έξαλλος απαιτεί από τον Χάρη να στείλει σήμα στα κεντρικά για να τον εντοπίσουν.

Ο Νικόλας συναντά την Κατερίνα στο ναυπηγείο, «πάρε με μαζί σου.. » της ψιθυρίζει, ενώ φιλιούνται με πάθος. Ο Νώντας στήνει πάρτι, με σκοπό να πιάσει στα πράσα τον Μάρκο με την Κατερίνα. Κι είναι αλήθεια, όταν όλοι φύγουν, ο Μάρκος συναντιέται με μια γυναίκα κι ο Νώντας τους βλέπει: τον αδελφικό του φίλο, αγκαλιά με τη μάνα του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου