Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ψυχοκόρες Spoiler: Νεκροί ο Κοσμάς και η Νέλλα – Ο Σώτος εξαφανίζεται

Σοκαριστικές οι εξελίξεις

Η καθηλωτική σειρά του ΑΝΤ1 “Ψυχοκόρες” έρχεται με νέες συνταρακτικές εξελίξεις για τους ήρωες.

Η Μαρίκα και ο Σώτος αποφασίζουν να ζήσουν μαζί και θέλουν να φύγουν από το σπίτι του Κοτρώτση όσο πιο σύντομα μπορούν. Καθώς όμως εκείνη θέλει να μην υπάρχουν μυστικά στη σχέση τους, του αποκαλύπτει πως βιολογική του μητέρα δεν είναι η Νέλλα αλλά η Αρχοντούλα.

Ο Σώτος που δεν μπορεί να δεχτεί την πραγματικότητα, μεθάει και λέει τα πάντα στον Κοσμά Κοτρώτση μπροστά σε όλους στο σπίτι κι εκείνος με την σειρά του γίνεται έξαλλος με τη Νέλλα.

 

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες Spoiler: Η Φρόσω “στο απόσπασμα” απο τους γαμπρούς του Νάτση

 

Η Νέλλα απολογείται στον Κοτρώτση, όμως εκείνος δεν μπορεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη αυτή. Μέρα με τη μέρα θα απομακρύνεται από τη Νέλλα, ενώ τελικά θα πάρει την απόφαση να την εγκαταλείψει και να φύγει στην Ανκόνα. Η Νέλλα όμως δεν θα αργήσει να καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί, όταν θα δει τις βαλίτσες του στο αυτοκίνητο. Δεν θα του πει κάτι, μόνο θα οργανώσει το σχέδιό της για να μείνουν οι δυο τους για πάντα μαζί, όπως είχαν πει όταν γνωρίστηκαν.

Στο μεταξύ, ο Σώτος μετά τις αποκαλύψεις φεύγει από το σπίτι, η Μαρίκα αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη της, με τη βοήθεια της Μαργαρίτας, σε κάποια άλλη κατοικία και η Αρχοντούλα απομακρύνεται κακήν κακώς από το σπίτι των Κοτρώτσηδων. Η Νέλλα Κοτρώτση έχει μείνει πλέον μόνη και περιμένει τη σωστή στιγμή για να δώσει το τέλος που αξίζει και στους δύο.

 

Δείτε ακόμη: Ψυχοκόρες Spoiler: Η Νέλλα δολοφονεί την ερωμένη του Κοσμά

 

Χωρίς ο Κοσμάς να υποψιαστεί το παραμικρό, η Νέλλα θα κατέβει στον κήπο και θα κόψει αρχικά τα φρένα του αυτοκινήτου του άντρα της. Όταν λίγο αργότερα ο Κοσμάς της πει ότι φεύγει για δουλειές, του λέει να την πάρει μαζί για να την αφήσει στη μοδίστρα της, στον Άγιο Δημήτριο. Εκείνος, παρόλο που δυσαρεστείται γιατί θέλει να φύγει από το σπίτι μια ώρα γρηγορότερα, της κάνει τελικά το χατίρι.

Έτσι φεύγουν μαζί με το αυτοκίνητο και στην διαδρομή η Νέλλα του αποκαλύπτει πως έχει κόψει ένα σωληνάκι από τα φρένα. Ο Κοσμάς προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, μάταια όμως. Η Νέλλα τον φιλάει και πέφτουν στο κενό…

 

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες Spoiler: Η αποκάλυψη του Ασημάκη πριν πεθάνει

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου