Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

To Προξενιό της Ιουλίας: Άγριο ξύλο στο σπίτι των Προβιών

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Προξενιό: Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου που γοητεύει με την παρουσία του τους κοσμικούς κύκλους της Λάρισας δημιουργεί νέες, αναπάντεχες αναταράξεις και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το εύρος των αποκαλύψεων.

Ούτε καν η Ιουλία, η οποία πιστεύει ότι το μυστικό της έχει θαφτεί για πάντα στο παρελθόν. Ωστόσο, έρχεται μία μεγάλη ανατροπή και ο Γιωργίκης ανακαλύπτει ότι το παιδί δεν είναι δικό του αλλά του Γρηγόρη.

Ο άντρας έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα, το οποίο σοκάρει τους πάντες και δείχνει τον σκληρό του εαυτό στη νεαρή σύζυγό του. 0 ίδιος φέρεται βίαια και βάναυσα στην Ιουλία, καθώς ζητάει εκδίκηση για το παιχνίδι που έπαιξε σε βάρος του, φορτώνοντάς του το μωρό ενός άλλου άντρα. Μάλιστα, κανείς δενμπορεί να τον σταματήσει. Παρ’ όλα αυτά, η Χάδω προσπαθεί να προστατεύσει το μωρό και η Στεφανία να σώσει την Ιουλία από τα χέρια του.

Εν τω μεταξύ, ο Στασινόπουλος απουσιάζει, ενώ η Στάσα αντιλαμβάνεται, έστω και αργά, ότι η κόρη της είναι σε κίνδυνο. Παράλληλα, η Χάδω, μετά τις τελευταίες, συνταρακτικές εξελίξεις στο αρχοντικό Προβιού, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να πραγματοποιήσει το όνειρό της, όμως η ευκαιρία για να γίνει αυτό έρχεται από εκεί που δεν το περιμένει.

Στη συνέχεια, η Στάσα επισκέπτεται το αρχοντικό και έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της επιλογής της να πείσει την κόρη της να παντρευτεί τον Προβιό. Έτσι, βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο, καθώς αδυνατεί να βοηθήσει την Ιουλία.

Πηγή mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου