Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Αμαλία παρακαλά τον Ντίνο να φύγουν

Η Αμαλία στη σειρά του ALPHA, ο Παράδεισος των Κυριών, ζητά από τον πατέρα της να συνταξιοδοτηθεί, να πάρουν μαζί και τη Μιράντα και να φύγουν στο Παρίσι. Όμως όλα αλλάζουν όταν ο Ρένος πηγαίνει στο σπίτι του Σίμου και του ζητά να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Ο Σίμος αρνείται κάθε κουβέντα μαζί του και ο Ρένος τον απειλεί: ότι ή θα κάτσει να μιλήσουν ή θα τα πει όλα στην Αμαλία! Έτσι τον εκβιάζει και το κάνει… Προδίδει όλα τα εγκλήματα του Σίμου στην Αμαλία ενώ είναι μπροστά και η Πολυξένη. Ο Σίμος ορμάει να τον χτυπήσει έξαλλος, αλλά η Αμαλία με την Πολυξένη τον σταματάνε κι εκείνος τον πετάει έξω με τις κλωτσιές. Φυσικά, η Αμαλία ζητάει εξηγήσεις και ο Σίμος ταραγμένος ισχυρίζεται ότι τα είπε όλα αυτά για να τον συκοφαντήσει επειδή του αποκάλυψε τον έρωτά του για εκείνον και ο Σίμος τον αποπήρε! Και ενώ εκείνος κλαίει απαρηγόρητος, η Αμαλία φαίνεται να τον λυπάται και να επηρεάζεται.. Του ζητά να ηρεμήσει και του λέει ότι μην ανησυχεί, γιατί η ίδια δεν τον πίστεψε!

Στο μεταξύ, ο Σίμος μαθαίνει πού κρύβεται η Βικτώρια και δεν είναι ο μόνος. Η πληροφορία φτάνει στην Αμαλία και εκείνη το λέει στον Χριστόφορο. Ο Χριστόφορος φτάνει στο κρησφύγετο της Βικτώριας, όπου ζητά από τον Σίμο να φύγει. Εξαλλος, προσπαθεί να σύρει τη Βικτώρια με το ζόρι μέχρι το τμήμα, αλλά εκείνη του ξεφεύγει και τον πυροβολεί εξ επαφής.

Ωστόσο τα περιπολικά βρίσκουν τη Βικτώρια και εκείνη παραδίνεται, ενώ η Αμαλία, η Μιράντα και ο Σίμος βρίσκουν τον Χριστόφορο αναίσθητο να αιμορραγεί. Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου χειρουργείται, αλλά η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Μετά από όλα αυτά, η Αμαλία φτάνει στα όριά της. Πηγαίνει στο κελί της Βικτώριας και της μιλά έξω από τα δόντια. Δεν πιστεύει λέξη από τα ψέματά της και είναι πλέον αποφασισμένη η Βικτώρια να τιμωρηθεί όπως της αξίζει. Λίγο αργότερα, αηδιασμένη από τα μυστικά, τα ψέματα και τα εγκλήματα που έχουν γίνει, τηλεφωνεί στον Ντίνο και τον παρακαλεί να βρεθούν και να μιλήσουν γιατί τον έχει ανάγκη!

Το ζευγάρι συναντιέται και εκεί η Αμαλία τον παρακαλεί να την πάρει και να φύγουν μακριά από όλους και όλα!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου