Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Maestro 2” Spoiler: Νέα αρχή για την Κλέλια

Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια

Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του “Maestro” πλησιάζει στο MEGA και οι εξελίξεις που θα δούμε στην σειρά είναι μεγάλες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επαναφέρει τους ήρωές του στο διάστημα μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου.

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της.

Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Επίσης η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση.

 

Δείτε επίσης: “Maestro”: Το νέο backstage βίντεο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από τα γυρίσματα

 

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Στο δεύτερο επεισόδιο του “Maestro” το σκηνικό της υπόθεσης μεταφέρεται πλέον στην Αθήνα. Οι ζωές όλων έχουν αλλάξει ριζικά.

Έτσι η μεγάλη πόλη, μετατρέπεται σε «ζούγκλα», τίποτα δεν μοιάζει με τη ζωή στο νησί.

Εκεί είναι το νέο σπίτι για την Κλέλια και τον Αντώνη που προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και βιώνοντας τα νέα δεδομένα της ζωής τους, μακριά από το νησί.

Το όνειρο της Κλέλιας ήταν να δώσει εξετάσεις και να μπει στο Ωδείο και θα την φέρει πιο κοντά στον Ορέστη, αποφεύγοντας όμως κάθε επαφή μαζί του και βρίσκοντας ασφάλεια στη σχέση της με τον Θάνο.

Ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή της. Γνωρίζει τη Ζωή με την οποία μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μουσική. Αυτή η φιλία θα αλλάξει την κοσμοθεωρία της και θα της δώσει την ευκαιρία να ζήσει για πρώτη φορά ελεύθερα μακριά από τους γονείς της. Η καθημερινότητα στην Αθήνα δεν είναι εύκολη για κανένα από τα δύο παιδιά που προσπαθούν να προχωρήσουν, αλλά συνέχεια έρχονται αντιμέτωποι με τα γεγονότα του παρελθόντος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου