Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς” Spoiler: Η Αφροδίτη βάζει τέλος στο γάμο της με τον Χρήστο

Τι θα δούμε προσεχώς

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA “η Γη της Ελιάς“:

Βλέποντας η Ειρήνη ότι ο Δημοσθένης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε γάμο με την Ελένη, αρχίζει να πιέζει την Ασπασία να γυρίσει.

Την ίδια ώρα, η Αρετή υποφέρει κλεισμένη στη φυλακή και, το κυριότερο, νιώθει πως την έχουν ξεχάσει όλοι και από την ένταση λιποθυμάει μέσα στο κελί της.

Στο μεταξύ, η Ισμήνη τελικά βρίσκει να πουλήσει την επιχείρησή της και αρχίζει να κάνει όνειρα για το τι θα κάνει στο μέλλον. Μάλιστα αρχίζει να οραματίζεται το νέο κέντρο αισθητικής που θέλει να φτιάξει και αισθάνεται πολύ όμορφα γι’ αυτό.

 

Δείτε επίσης: “Η Γη της Ελιάς” Spoiler: Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Δημοσθένη

 

Παράλληλα, η Φιλιώ δέχεται να μετακομίσει ο Τζον στο σπίτι τους.

Στο μεταξύ, η Αμαλία εμφανίζεται ξανά στο ελαιοτριβείο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μάνο για το πώς θα εξελιχθεί πάλι αυτό, καθώς πλέον τον κρατάει στο χέρι.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης θέλοντας να απομακρύνει την Αριάδνη από τον Χρήστο, τη φέρνει σε επαφή με έναν φίλο του ξενοδόχο για να πιάσει δουλειά στην επιχείρησή του, αλλά εκείνη αρνείται να αλλάξει δουλειά.

Όλοι προσπαθούν να κοπάσουν την καταιγίδα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χρήστο, με πρώτη και καλύτερη την Ισμήνη, που προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη ότι κάνει λάθος. Η Αφροδίτη δεν πείθεται και συνεχίζει να έχει αμφιβολίες ζητώντας από τον Χρήστο να χωρίσουν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου