Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ψυχοκόρες Spoiler: Η ομαδική κακοποίηση της Δεσποινιώς

Σοκαριστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Οι “Ψυχοκόρες“, η δραματική σειρά εποχής του ANT1 που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε απρόσμενες καταστάσεις για τους ήρωες της ιστορίας.

Η Βασιλική θα είναι αυτή που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς θα αποκαλυφθεί ένα σημαντικό νέο για εκείνη. Πιο συγκεκριμένα, μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης με τον άνδρα της Μάγιας, θα δει τη ζωή της να ανατρέπεται με την τελευταία να θέλει να της δώσει ένα καλό μάθημα. Έτσι, διαδίδει πως ο σύζυγος της είχε κάποιες περιπέτειες με μικρούλες ενώ πολύ σύντομα η Βασιλική θα μάθει πως είναι έγκυος και εξοργίζεται. Θα βρει όμως έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πρόσωπο του Λεωνίδα, του σκληρού μπάτλερ που αποδεικνύεται πως έχει καρδιά από χρυσάφι.

Και η αδερφή της όμως, η Δεσποινιώ θα βιώσει δύσκολες στιγμές καθώς η ομορφιά της θα την οδηγήσει στον υπόκοσμο ενώ θα την δούμε να φτάνει στο σημείο ακόμη και να εκδίδεται.

 

Δείτε επίσης: “Ψυχοκόρες” Spoiler: Η Δεσποινιώ ανοίγει την ψυχή της στον Ντίνο

 

Ο Τάσος έχει αρχίσει να ερωτεύεται την μικρή ψυχοκόρη και δεν μπορεί να το κρύψει. Η Βικτωρία όμως θα το καταλάβει και θα του στήσει παγίδα, ώστε να μην της χαλάσει τα σχέδια. Αφού καταφέρνει να τον βγάλει από την μέση, πάει την Δεσποινιώ στα καλλιστεία, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοριτσιού, και αφού κερδίζει τίτλο ομορφιάς ξεκινάει να την εκδίδει. Η Δεσποινιώ αφού γνωρίζει πολύ κόσμο στην δεξίωση μετά την στέψη, μεθάει και φεύγει μαζί με έναν άνδρα από τον χώρο δεξίωσης. Το κορίτσι καταλήγει σε ένα δωμάτιο μαζί του σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και αφού την βιάζει, ακολουθούν κι άλλοι άνδρες που βρίσκονται στο δωμάτιο.

Την επόμενη μέρα η Δεσποινιώ ξυπνάει και πηγαίνει στην αστυνομία, όμως δεν βρίσκει ανταπόκριση…

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου