Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Οι “17 Κλωστές” στην prime time του MEGA

Μια σειρά που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα

Σε κίνηση-ματ προχώρησε το Mega, το οποίο, αν και ήδη είχε σχηματίσει μια «γεμάτη» και πολυαναμενόμενη prime time ζώνη για τη νέα σεζόν 2024-2025, πρόσθεσε στο δυναμικό του μια σειρά που όλοι θα ήθελαν.

Το Μεγάλο Κανάλι αγόρασε τα δικαιώματα προβολής της νέας παραγωγής μυθοπλασίας της Cosmote TV «17 Κλωστές», η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Η σειρά έξι επεισοδίων, σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου – Κάτιας Κισσονέργη και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, θα έρθει τη νέα τηλεοπτική σεζόν σε ελεύθερη συχνότητα, αυτή του Mega.

 

Πότε θα προβληθεί η σειρά;

Άγνωστο παραμένει ακόμη αν η σειρά, η οποία έχει πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο, θα μεταδοθεί στο πρώτο ή στο δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής χρονιάς, πράγμα που θα εξαρτηθεί από το πότε θα παίξει ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του «Maestro».

Λογικά, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα έρθει στις οθόνες μας το 2025 και οι «Κλωστές» θα πάρουν θέση από τον Οκτώβριο του 2024 και μετά.

Πρόκειται για μια συγκλονιστική σειρά, βασισμένη σε μια εξίσου συγκλονιστική αληθινή ιστορία.

Η σειρά που σκηνοθέτησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας μετά την τριλογία του «Έτερος εγώ» είναι στην ουσία μια μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Πάνου Δημάκη, ο οποίος καταπιάστηκε με τον πρώτο serial killer της Ελλάδας και το αποτρόπαιο μαζικό έγκλημά του, πίσω στο 1909.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 25/4/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου