Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καλλιόπη και Παύλος γίνονται ζευγάρι

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα είναι συγκλονιστικές αφού Καλλιόπη και Παύλος γίνονται ζευγάρι.

Μετά από τρία έτη, φτάνει επιτέλους η στιγμή που όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν. Η στιγμή που θα γίνει σασμός ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες. Όμως αυτόν δεν θα τον φέρει ο γάμος του Αστέρη με την Αργυρώ, αλλά η «καπετάνισσα» με τον Παύλο Βρουλάκη.

Είναι γεγονός πως ο Παυλής στα μικράτα του ήταν ερωτευμένος με την Καλλιόπη, μόνο που εκείνη από μικρή δεν είχε μάτια για άλλον εκτός του Βασίλη Σταματάκη. Ο Παύλος αποχώρησε ευγενικά, τη διέγραψε από την καρδιά του και συνέχισε τη ζωή του με τη γυναίκα που γνώρισε μετά, την Αιμιλία.

Από τη στιγμή όμως που γύρισε στο χωριό, παρά την έχθρα που υπήρχε ανάμεσα στις δύο οικογένειες και τις σκληρές κουβέντες που κατά καιρούς αντάλλασσαν, εκείνος φαίνεται πως δεν σταμάτησε ποτέ να βλέπει απέναντί του τη γυναίκα που ερωτεύτηκε τότε. Και μάλιστα της το θύμισε…

Βλέποντας η Καλλιόπη τα παιδιά της να είναι ευτυχισμένα και με τις γυναίκες που λατρεύουν, θα νιώσει τη μοναξιά να την πνίγει. Την ίδια ώρα, ο Παύλος δεν θα λείπει από το πλευρό της αφενός γιατί έχει συναισθήματα για εκείνη και αφετέρου γιατί θέλει να προχωρήσουν τις διαδικασίες για τον πολυπόθητο σασμό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου