Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς” επόμενα επεισόδια: Αφροδίτη και Κουράκος γίνονται ζευγάρι

Νέος έρωτας γεννιέτια στην σειρά

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς η «Γη της Ελιάς» θα είναι συγκλονιστικές αφού Αφροδίτη και Κουράκος γίνονται ζευγάρι.

Όσα θα δούμε

Μια ιδιαίτερα τρυφερή φιλία θα αρχίσει να αναπτύσσεται όπως θα δείτε σε επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον αστυνόμο Κουράκο, καθώς η απογοήτευση στην προσωπική τους ζωή θα τους φέρει πιο κοντά.

Ο άντρας που ερωτεύτηκε, αγάπησε και εμπιστεύτηκε την προδίδει και μάλιστα με την κόρη τής Ιουλίας, που είναι η καλύτερή της φίλη. Η κοπέλα αρχίζει να ενώνει σιγά-σιγά τα κομμάτια του παζλ και συνειδητοποιεί πως τόσο καιρό η περίεργη συμπεριφορά και τα συχνά ξενύχτια του Χρήστου, αλλά και της Αριάδνης που συνεχώς την απέφευγε, ήταν επειδή ένιωθε τύψεις απέναντί της και δεν μπορούσε να την αντικρίσει στα μάτια.

Η Αφροδίτη καταλαβαίνει πως ο άντρας της αγαπάει μια άλλη γυναίκα και μετά από αυτή την προδοσία παίρνει αποφάσεις για τη ζωή της…

Η Αφροδίτη δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει την απιστία του άντρα της και προσπαθεί, είτε μέσω της δουλειάς της είτε με το να συναντάει φίλες της, να ξεχνιέται. Στο μεταξύ, ο αστυνόμος Κουράκος τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να νιώθει περίεργα και αποφασίζει να κάνει εξετάσεις για να δει αν όλα πάνε καλά στην υγεία του. Ετσι επισκέπτεται την Αφροδίτη, για την οποία έχει μάθει πως με τον Χρήστο έχουν χωρίσει και προσπαθεί να της πει δύο λόγια συμπαράστασης.

Εκείνη τον ευχαριστεί και του λέει χαριτολογώντας πως γνωρίζει πολύ καλά και εκείνος πώς είναι να σε προδίδει ο άνθρωπός σου. Εκεί συνειδητοποιούν και οι δύο πως έχουν τελικά πολλά κοινά μεταξύ τους και κανονίζουν να βγουν για ένα ποτό σαν φίλοι.

Όμως, η μια έξοδος ακολουθεί την επόμενη και αναπτύσσεται μεταξύ τους μια τρυφερή φιλία, που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σ’ έναν μεγάλο έρωτα. Αλλωστε και στον Γιώργη αλλά και στην Αφροδίτη αξίζουν να βρουν την ευτυχία και να τη ζήσουν αυτή τη φορά χωρίς απογοητεύσεις…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου