Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Καθήλωσε το αιματοβαμμένο φινάλε της “Μάγισσας”

Το αινιγματικό τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο

Το βράδυ της Δευτέρας 15/4, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το τελευταίο καθηλωτικό επεισόδιο της δραματικής σειράς “Η Μάγισσα”.

Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 έριξε φινάλε σε ένα αιματοβαμμένο σκηνικό, αφού Γερακάρηδες και Λασκαραίοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους σπέρνοντας τον θάνατο στη Μάνη.

Η Θεοφανώ δεν δέχθηκε να πάρει το γιατρικό που θα την έκανε καλά και θυσιάστηκε προκειμένου να σώσει το παιδί της από τη μανία των Γερακάρηδων.

Μπορεί η ίδια να πάλεψε σκληρά και να κατάφερε να εξοντώσει την αδίστακτη Κυπριανή, δεν μπόρεσε όμως να επιβιώσει.

Σπαρακτικό ήταν το αντίο που της επιφύλασσαν ο Αντρέι και ο Μάρκος, οι δύο άντρες που έχασαν για πάντα τη γυναίκα που αγάπησαν. Αυτή η οδυνηρή απώλεια έφερε κοντά τους δυο άνδρες, που μετά το μάθημα που τους έδωσε η ζωή, πήραν την απόφαση να αφήσουν στην άκρη τη μεταξύ τους κόντρα και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με αγάπη απέναντι στο παιδί της Θεοφανώς.

Η Μάγισσα έριξε αυλαία με το πνεύμα της Θεοφανώς να κοιτάζει χαμογελαστή τον γιο της στην πλατεία του χωριού, ενώ αμέσως μετά τους τίτλους τέλους προβλήθηκε ένα τρέιλερ λίγων δευτερολέπτων που προϊδεάζει το κοινό για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου