Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Έρωτας φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας ζευγάρι με την Άρτεμις

Η συνέχεια της σειράς φανερώνει έναν νέο έρωτα

Oσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς» του ΑΝΤ1.

Την ώρα που ο Ιάσονας προσπαθεί να «βρει τον εαυτό του» μετά τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του, ένας παράφορος έρωτας έρχεται να τον συνεπάρει. Η όμορφη Άρτεμις έχει αρχίσει να τον «πλευρίζει» όπως έχουμε παρακολουθήσει , θέτοντας σε εφαρμογή την παγίδα που του έχει στήσει προκειμένου να τον εκδικηθεί. Τον μισθεί θανάσιμα άλλωστε.

Αυτό που θα συνειδητοποιήσει λίαν συντόμως όμως, είναι οτι θα την… πατήσει και η ίδια. Η γιατρός, ενώ προσπαθεί με τη συμβολή του Φάνη να αποπλανήσει τον Δεμερτζή, «πέφτει θύμα» της γοητείας του και «σκλαβώνεται» από τις λεπτά αισθήματα που έχει ο χαρακτήρας του.

Θα δούμε την Άρτεμη να αντιλαμβάνεται σιγά σιγά ότι νιώθει πραγματικά αισθήματα για τον Ιάσονα, κάτι που τη συγκλονίζει. Βεβαίως δεν θα πει τίποτα στον Φάνη και θα κρατήσει μυστικά τον έρωτά της για τον Ιάσονα προσπαθώντας να τον κρύψει πάση θυσία.

Ακριβώς τα ίδια θερμά αισθήματα τρέφει και ο Δεμερτζής για την όμορφη γιατρό και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «Έρωτα φυγά» οι δυο τους δεν θα μπορούν να κρατηθούν ούτε λεπτό μακριά ο ένας από τον άλλον.

Σύντομα θα λειτουργούν σαν κανονικό ζευγάρι και ο Ιάσονα θα νιώσει χαρούμενος στη ζωή του μετά από πολύ πολύ καιρό. Βεβαίως όλα αυτά την ώρα που αγνοεί τις πραγματικές προθέσεις της νέας αγαπημένης του όπως και την αληθινή της ταυτότητα. Ότι δηλαδή η Άρτεμις είναι η χαμένη κόρη της Ουρανίας που ήρθε από τη Μεσσήνη με σκοπό να πάρει εκδίκηση από τη μητέρα της και τον Ιάσονα Δεμερτζή!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου