Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας : «Τώρα αποφασίζω εγώ. Εγώ είμαι ο αφέντης Προβιός πια»

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (2/4) επεισόδιο στις 22:40

Η κρίση του Χρήστου στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, έχει φέρει τα πάνω κάτω με τον Γιωργίκη να αποφασίζει να τον στείλει σε κλινική της Αθήνας.

Ο Επιφάνειος δεν προλαβαίνει να σώσει τον Χρήστο και η συνάντησή του με ένα μέρος του παρελθόντος τον κάνουν να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Μεταξύ άλλων, ο Γιωργίκης παρά τα όσα συνέβησαν στο αρχοντικό είναι έτοιμος να κάνει ένα τεράστιο τραπέζι και να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της Ιουλίας.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου θα δούμε για άλλη μια φορά σκηνές από το μέλλον, με τον Χρήστο να είναι γεμάτος αίματα στα χέρια.

Μαζί του πάντα η Στεφανία, η οποία θα του δώσει ένα βρεγμένο πανί να σκουπιστεί.

«Τώρα αποφασίζω εγώ. Εγώ είμαι ο αφέντης Προβιός πια», της λέει και εκείνη τον κοιτά με τρόμο!

Τι θα δούμε απόψε (2/4);
Η επαφή του Επιφάνειου με ένα κομμάτι απ’ το παρελθόν του, επιταχύνει τις εξελίξεις που προμηνύονται, αλλά δεν προλαβαίνει να επηρεάσει την απόφαση του Χρήστου να ακολουθήσει τον ψυχίατρο Νικολαΐδη στην κλινική του στην Αθήνα, προκαλώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο, ανάμεικτα συναισθήματα στα μέλη της οικογένειας. Ο Γιωργίκης βέβαια, βρίσκει έτσι την ευκαιρία, μετά τους έντονους τσακωμούς με την Ιουλία, να κάνει μαζί της «ανακωχή». Παρ’όλ’αυτά, εξακολουθεί να είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει τελικά να κάνει ανακωχή με το παρελθόν αλλά και την σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Κι ενώ φτάνει η στιγμή για την μεταγωγή του Στράτου από τις φυλακές στα δικαστήρια του Βόλου, τα μέλη της οικογένειας Ραζίνη αγνοούν πως ο Ζαφείρης, αφού αποχαιρετά την Κυριακούλα λέγοντας πως θα λείψει λίγο καιρό απ’τον Τύρναβο, βάζει αμέσως σε εφαρμογή το σχέδιο απόδρασης του Στράτου. Στο μεταξύ, στο ορφανοτροφείο, μια έκπληξη περιμένει την μικρή Χάιδω. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όμως, θα νιώσουν οι καλεσμένοι στο αρχοντικό, όταν ο Γιωργίκης ανακοινώνει στους κουμπάρους του την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, τη στιγμή που η άφιξη ενός απρόσκλητου καλεσμένου, θα προκαλέσει νέα αναστάτωση.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου