Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

H ελληνική εκδοχή του “Gran Hotel” έρχεται στον ΑΝΤ1

Η σειρά εποχής, βασισμένη σε γνωστό ισπανικό format

Νέα καθημερινή σειρά βασισμένη σε πασίγνωστο ισπανικό format σχεδιάζεται στον ΑΝΤ1.

Πρόκειται για το γνωστό «Gran Hotel», το οποίο είχε μάλιστα προβληθεί στην πρωτότυπη ισπανική εκδοχή του παλαιότερα μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

H σειρά εποχής αποτελεί δημιουργία των Ramon Campos και Gema R. Neira με πρωταγωνιστές στην πρωτότυπη εκδοχή της τους Yon González και Amaia Salamanca.

Είναι ιστορικό δράμα και αποτελείται από τρεις σεζόν και τριάντα εννιά επεισόδια. Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 2011 και φινάλε το 2013.

Στον ΑΝΤ1 εξετάζουν αλλαγή της διάρκειας και επιμήκυνσή της -εκατόν εξήντα επεισόδια στην ελληνική μεταφορά του «Gran Hotel»-, ώστε το σίριαλ να προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου.

 

Η υπόθεση της σειράς

Σύμφωνα με την υπόθεση, τα γεγονότα διαδραματίζονται στην αρχή του 20ού αιώνα σε μια πόλη της Ισπανίας, την Κανταλόα, και αφορούν ένα ξενοδοχείο και τα μυστικά των ιδιοκτητών του.

Με σκοπό να επισκεφθεί την αδελφή του, ο Χούλιο φτάνει στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται η ίδια. Εκεί τον πληροφορούν πως η αδελφή του Χριστίνα έχει απολυθεί. Με τη βοήθεια και συνεργασία της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Αλίθια, ο Χούλιο, παριστάνοντας κάποιον άλλο, πιάνει δουλειά στο ξενοδοχείο, μαθαίνει τι συμβαίνει με την αδελφή του, ενώ παράλληλα βρίσκει την πραγματική αγάπη. Μέσα από δυσκολίες και εμπόδια, ο Χούλιο και οι σύμμαχοι που έχει αποκτήσει μαθαίνουν τα μυστικά του «Gran Hotel» και παλεύουν για τη δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο ΑΝΤ1 είχε προβάλει το «Velvet», σειρά που επίσης υπέγραφαν οι δημιουργοί του «Gran Hotel».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 26/3/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου