Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ποιες σειρές πήραν το “πράσινο φως” για την επόμενη σεζόν;

Τι θα περιλαμβάνει το βραδινό πρόγραμμα την επόμενη σεζόν

Αυτή την περίοδο λαμβάνονται οι πρώτες αποφάσεις των τηλεοπτικών σταθμών όσον αφορά το βραδινό πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Στο Mega θα συνεχιστεί για τέταρτη σεζόν η «Γη της Ελιάς», με αλλαγές σε πρόσωπα και ιστορίες.

Η δραματική σειρά του Αντρέα Γεωργίου «Famagusta» θα ολοκληρώσει το δεύτερο κύκλο της -οκτώ επεισοδίων- φέτος το καλοκαίρι, ενώ ο τρίτος κύκλος -επίσης οκτώ επεισοδίων- θα προβληθεί την επόμενη σεζόν.

Για το φθινόπωρο προγραμματίζεται η προβολή και των τελευταίων τεσσάρων επεισοδίων του «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, καθώς τα πρώτα έξι του δεύτερου και τελευταίου κύκλου θα προβληθούν φέτος, στο τέλος της άνοιξης.

Το Mega προγραμματίζει και την επαναφορά της θρησκευτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό» με το δεύτερο και τελευταίο κύκλο.

 

Οι σειρές του ALPHA

O Alpha προσανατολίζεται στο να δώσει το «πράσινο φως» για έναν ακόμη κύκλο του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που αποτελεί τη μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Επίσης, γίνονται προσπάθειες για έναν ακόμη, δεύτερο και τελευταίο, κύκλο επεισοδίων της σειράς «Ο γιατρός» με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

 

Η Μάγισσα, το IQ 160 και οι σειρές της ΕΡΤ

Στον ΑΝΤ1 «Η μάγισσα» πήρε έγκριση για δεύτερο κύκλο επεισοδίων, στην ουσία, όμως, θα είναι ένα προοίμιο της σειράς τοποθετημένο χρονικά στο 1715, εκατό χρόνια πριν από τον τωρινό χρόνο δράσης.

Στο Star δεν έχει αποφασιστεί πότε θα βγει ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής κωμωδίας «IQ 160» με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ξεκινήσει.

Στον ΣΚΑΪ οι «Πανθέοι» ολοκληρώνονται και δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για κάποια καινούρια σειρά.

Όσον αφορά την ΕΡΤ, σύντομα θα ληφθεί η τελική απόφαση για την «Παραλία» και την «Ηλέκτρα».

Οι εταιρείες παραγωγής έχουν καταθέσει προτάσεις για δεύτερη σεζόν των δύο σειρών.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 11/3/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου