Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Η Μάγισσα spoiler: Νεκρή η Θεοφανώ – Θυσιάζεται για να σωθεί το παιδί της

Τραγικές φιγούρες ο Αντρέι και ο Μάρκος που χάνουν για πάντα τη γυναίκα που αγάπησαν

Τραγική εξέλιξη θα έχει η Θεοφανώ στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα.

Το τέλος της θα είναι τραγικό και η προφητεία της τσιγάννας θα βγει εν μέρει αληθινή. Εν μέρει, διότη η Θεοφανώ, την τελευταία στιγμή αποφασίζει να αλλάξει το πεπρωμένο και να σώσει το παιδί της.

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Τζανής εισβάλλει με τους Γερακάρηδες στον πύργο των Λάσκαραίων προκειμένου ο ίδιος να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας. Από τη μυστική είσοδο που ξέρει ο νεαρός Λάσκαρης, οδηγεί τον Σπήλιο και τους άντρες του μέσα στον πύργο των αντιπάλων τους και τους πιάνουν κυριολεκτικά στον ύπνο.

Όποιος εμφανίζεται μπροστά στους Γερακάρηδες θανατώνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, ενώ την τελευταία στιγμή, ο Μιχαήλ με τον Μάρκο καταφέρνουν να ξεφύγουν.

Οι Γερακάρηδες γίνονται κυρίαρχοι και ο Τζανής, ο νέος καπετάνιος της σειριάς του.

Οι γυναίκες του πύργου καταφέρνουν να γλιτώσουν, όχι όμως και η Αναστασία, η οποία βρίσκει φρικτό θάνατο από τα χέρια της Δαμιανής.

Η Θεοφανώ με το μωρό κρύβεται στον πύργο, μέχρι που τελικά την εντοπίζουν και την κρύβουν στο μπουντρούμι. Η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή καθώς όλοι θέλουν να τους βγάλουν από τη μέση. Πρώτη και καλύτερη φυσικά η Κυπριανή.

Όλοι τελικά συμφωνούν να σκοτώσουν τη Θεοφανώ, αλλά ότι το παιδί. Μόνο που η κοπέλα ζητά μια τελευταία χάρη. «Σκοτώστε με, αλλά θέλω να το κάνετε στο Ταίναρο».

Ο Τζανής με τους Γερακάρηδες συμφωνούν για την επιθυμία της Θεοφανώς και η ώρα της κρίσης φτάνει για όλους!

Το τραγικό τέλος
Κι όμως, η Θεοφανώ την τελευταία στιγμή καταφέρνει να ξεφύγει τον κίνδυνο καθώς την εντοπίζουν τόσο ο Μάρκος, όσο και ο Αντρέι και εννοείται πως θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τη γυναίκα που αγαπάνε, αλλά και το νεογέννητο μωρό.

Ο πόλεμος με τους Γερακάρηδες μαίνεται και η Θεοφανώ εκμεταλλευόμενη το χάρισμά της, γλιτώνει και εξαφανίζεται. Η Κυπριανή λυσσά να τη βρει.

Η ισχυρή Γερακάρισσα εκτός του ότι είναι κακιά μάγισσα, γνώριζε πολύ καλά πως η Θεοφανώ, είναι νόθο παιδί του άντρα της και αδερφή του Σπήλιου. Δύο αποκαλύψεις που θέλει διακαώς να κρύψει στο σκοτάδι.

Η Κυπριανή καταφέρνει να την εντοπίσει με το μωρό. Στο μυαλό της Θεοφανώς έρχονται τα λόγια της τσιγγάνας που της είχε πει: «Ούτε εσύ, ούτε το παιδί θα ζήσετε. Έχεις μια ευκαιρία να μη συμβεί τίποτα από αυτά. Πρέπει να πολεμήσεις το κακό και να μην το αφήσεις να θεριέψει. Μόνο έτσι θα γλιτώσεις κι εσύ και το σπλάχνο σου. Θα πολεμεήσεις με τα όπλα που έχεις, χρησιμοποίησε το χάρισμά σου».

Τότε, η Θεοφανώ, αποφασισμένη να αλλάξει το πεπρωμένο κυρίως του παιδιού της, ουσιαστικά αυτοθυσιάζεται προκειμένου να το σώσει. Η κοπέλα βρίσκει τραγικό θάνατο στην προσπάθειά της να γλιτώσει τον γιο της.

Αργότερα, ο Αντρέι με τον Μάρκο φτάνουν εκεί αλλά πλέον είναι αργά. Ωστόσο βλέπουν δίπλα της το μωρό και το παίρνουν μαζί τους.

Έχασαν τη γυναίκα που αγάπησαν, αλλά το παιδί της αποτελεί κομμάτι του μεγάλου έρωτα που έζησε μαζί της ο Μάρκος, αλλά και κομμάτι του εαυτού της, που θα είναι πάντα η παρηγοριά του Αντρέι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου