Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Σωτήρης ξεσκεπάζει την Βικτώρια

Όσα θα δούμε

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδειος των Κυριών» θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα καθηλώσουν.

Ένα βίντεο που καίει για τα καλά την Βικτώρια θα βγει στο φως στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών και για πρώτη φορά θα νιώσει ότι η ζωή της βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχεται ο Σωτήρης θα δημιουργήσει ένα ντόμινο εξελίξεων μιας κι ένας άγνωστος του τηλεφωνεί και του λέει πως πίσω από τη δολοφονία της Λιζέττας κρύβεται η Βικτώρια ενώ δίνει οδηγίες για το που βρίσκεται το πτώμα της κοπέλας. Η αστυνομία πηγαίνει στον τόπο του εγκλήματος και βλέλουν δύο πτώματα, κάτι προκαλεί αναστάτωση σε όλους ενώ ο Σωτήρης ζητάει να γίνει Ιατροδικαστική εξέταση.

Όταν αντιλαμβάνονται πως μπορεί το ένα πτώμα να ανήκει στον Άγη καλούν την οικογένεια Μπουραντά για να αναγνώριση, με την Βικτώρια να προσποιείται πως είναι στεναχωρημένη ενώ στην πραγματικότητα σκέφτεται ποια πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση της ώστε να εξαφανίσει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Η διαδικασία της αναγνώρισης ολοκληρώνεται και η οικογένεια του Άγη είναι συγκλονισμένη.

Μάλιστα, το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι οι δολοφονίες της Λιζέττας και του Άγη έγιναν με το ίδιο όπλο

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου