Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Νεκρό το μωρό της Στέλλας

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA

Τα νέα επεισόδια του “Ναυαγίου” έρχονται με ακόμα πιο δυνατές εξελίξεις για να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, Ναυάγιο μιας και το παιδί της Στέλλας γεννιέται νεκρό και ο πατέρας της, Βλάσης, συνεργάζεται με τον Ιπποκράτη και παίρνουν από κοινού μια απόφαση που θα τη σώσει από το πένθος.

Συγκεκριμένα, μετά τον θάνατο του Κυριάκου, η Στέλλα προσπάθησε πολύ να συνεχίσει τη ζωή της και το μόνο της κίνητρο ήταν το παιδί που περίμενε. Κάποια στιγμή λοιπόν, όπως θα δούμε, ο Βασίλης θα είναι στο σπίτι της και θα της λέει ότι έμαθε τελικά ποιος ήταν ο εραστής της γυναίκας του, Ασημίνας, όταν η Στέλλα θα νιώσει ανάμεσα στα πόδια της να κυλάει ένα ζεστό νερό.

Λίγο αργότερα που θα έχει φτάσει στο νοσοκομείο θα την πιάσουν και οι πόνοι, ενώ ο γιατρός της θα αρχίσει να παρατηρεί πως η διαδικασία της γέννας δεν εξελίσσεται όπως συνήθως.

Ο Ιπποκράτης, παρόλο που είχε συμφωνήσει με τη Μαριάννα, τη μαία που εκείνος έχει προσλάβει, να πούνε στην Ειρήνη πως το παιδί της δεν τα κατάφερε, τελικά αποφασίζουν να δώσουν το παιδί στη Στέλλα. Ο Σάββας θα συμφωνήσει και θα πει στον αξιωματικό του Λιμενικού ότι θα του χρωστάει χάρη για το καλό που έκανε σε εκείνον και την κόρη του. Ετσι, όταν η Στέλλα ανοίξει τα μάτια της, θα κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί μιας άλλης γυναίκας…

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου