Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Έρωτας Φυγάς” Spoiler: Η Αλεξάνδρα επιστρέφει στην αγκαλιά του Ιάσονα

Την Πέμπτη το νέο επεισόδιο στις 21.00

Τα νέα επεισόδια του “Έρωτα Φυγά” φέρνουν νέες εξελίξεις που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Η Αλεξάνδρα βυθίζεται σε βαθύ πένθος καθώς ο Μάρκος πεθαίνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Η είδηση του θανάτου του προκαλεί μεγάλη θλίψη, τόσο στο σπίτι του Στέφανου όσο και σε ολόκληρη τη Μεσσηνία.

Ο Ιάσονας, συντετριμμένος και ο ίδιος, κάνει την αυτοκριτική του. Ο ίδιος αναρωτιέται τόση έχθρα, τόση αντιπαλότητα, τόσος πόνος. Άξιζαν τον κόπο όλο αυτό; Και τώρα ποιο το αποτέλεσμα, λέει στην Ουρανία που στέκεται στο πλευρό του.

Η Μαργέτα ανησυχεί για την κατάσταση τόσο του Στέφανου όσο και της Αλεξάνδρας.

Ο διοικητής διενεργεί έρευνα σχετικά με το ατύχημα του Μάρκου, από την οποία προκύπτει ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η ημέρα της κηδείας του Μάρκου φτάνει και όλοι είναι συντετριμμένοι.

Πλέον η ζωή όλων δεν θα είναι η ίδια και η Αλεξάνδρα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της για χάρη των παιδιών της και κυρίως του Γιωργάκη που μόλις πρόλαβε να γνωρίσει για λίγο τον πατέρα του, τον έχασε μια για πάντα.

Ο Ιάσονας, συντετριμμένος και ο ίδιος, προσκαλεί την Αλεξάνδρα στο Κιάρι για να τη φροντίζουν λέγοντας της ότι θα είναι καλύτερα μαζί τους.

Εκείνη νιώθει χαμένη και θέλει κάπου να ακουμπήσει. Κι ενώ αρχικά του λέει ότι θα το σκεφτεί και ότι χρειάζεται τον χρόνο της, το σπίτι που έμεινε τις λίγες ευτυχισμένες στιγμές με τον Μάρκο, νιώθει να την πλακώνει.

Έτσι αποφασίζει να επιστρέψει στο Κιάρι για να είναι ο Γιωργάκης και πάλι μαζί με την αδελφή του τη Μυρσίνη.

Ο Ιάσονας και η Ουρανία τους υποδέχονται ξανά στο αρχοντικό και μεταξύ του πρώην ζευγαριού υπάρχει πλέον μια βαθιά εκτίμηση και κατανόηση.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου