Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σασμός” Spoiler: Η Θοδώρα δέχεται την πρόταση γάμου του Γιώργου

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA

Τα νέα επεισόδια του “Σασμού” έρχονται με ακόμα πιο δυνατές εξελίξεις για να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Η απόφαση της Θοδώρας να παντρευτεί τον Τόλη, προκειμένου να καταθέσουν από κοινού αίτηση υιοθεσίας του μωρού που άφησαν έξω απο την πόρτα του παπα-Μιχάλη, θα πέσει στην Ανω Ποριά σαν κεραυνός εν αιθρία.

Όλοι και κυρίως ο Παντελής και η Άννα θα προσπαθήσουν να την πείσουν να το ξανασκεφτεί, όμως εκείνη δεν βλέπει άλλη λύση για να σώσει το μικρό αγόρι.

Ο Μανόλης που δεν θα αντέχει να τη βλέπει να λιώνει από τη στενοχώρια της, θα πάρει την απόφαση να μιλήσει στον Γιώργο για εκείνη και την απόφασή της.

Ο Γιώργος πηγαίνει στο σπίτι της Θοδώρας αποφασισμένος για όλα. Θα της πει ότι θα μπορούσε να έχει πάει σε εκείνον για να τη βοηθήσει με το μωράκι που θέλει να υιοθετήσει.

Θα της εξηγήσει επίσης πως αυτό το παιδί θα το ήθελε κι εκείνος κι όταν η Θοδώρα του πει πως οι δυο τους έχουν τελειώσει, εκείνος θα της προτείνει να κάνουν αυτό που θα έκανε και με τον Τόλη.

Η Θοδώρα του απαντάει θετικά. Έτσι θα υιοθετήσουν το μικρό αγόρι, όμως η σχέση τους δεν θα παραμείνει τυπική. Το μωρό αυτό θα γίνει η αφορμή για να ενωθεί το ζευγάρι ξανά και να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου