Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Famagusta” Spoiler: Η μεγάλη ρήξη του Παύλου με τους γονείς του και η επανασύνδεση με την Ιφιγένεια

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Το “Famagusta” έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό ήδη από τα πρώτα του επεισόδια.

Στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, δύο ήρωες έρχονται ξανά κοντά και δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από την Ιφιγένεια και τον Παύλο. Η γυναίκα, από την ώρα που έμαθε για τη θανατηφόρα ασθένεια του πρώην συζύγου της, έχει κλονιστεί και δηλώνει αποφασισμένη να ζήσει δίπλα του μέχρι το τέλος, δημιουργώντας ειδυλλιακές και αξέχαστες στιγμές για εκείνον, την ίδια και τον γιο τους.

Εντω μεταξύ, και ο Παύλος έχει ακόμα αισθήματα για την Ιφιγένεια, ωστόσο επιθυμεί να επικεντρωθεί στο παιδί Του. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, η γυναίκα μετακομίζει στο σπίτι του με πρόθεση να επανασυνδεθεί με τον μικρό Αντρικό, καθώς ο Παύλος τής έχει δηλώσει ότι επιθυμεί, μετά τον θάνατό του, να περάσει η επιμέλεια του μικρού σε εκείνη.

 

Δείτε επίσης: Ανδρέας Γεωργίου για Famagusta: “Τα πλάνα από την Αμμόχωστο είναι αγορασμένα, αρνούμαι να πάρω άδεια”

 

Μάλιστα, η Ιφιγένεια αισθάνεται έτοιμη να αναλάβει αυτή τη σημαντική ευθύνη, καθώς έχει καταφέρει να απεξαρτηθεί πλήρως από το αλκοόλ εδώ και έναν χρόνο.

Όμως, όταν οι γονείς του Παύλου, ο Αντρέας και η Χριστίνα, μαθαίνουν για αυτή τη συγκατοίκηση, αντιδρούν άσχημα, διότι λόγω του βεβαρυμμένου ιστορικού της κοπέλας στον αλκοολισμό δεν την εμπιστεύονται καθόλου.

 

Δείτε ακόμη: Σοφία Παυλίδου: Όταν πήρα το σενάριο για το “Famagusta”, έκλαψα

 

Έτσι, δεν διστάζουν να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους στον γιο τους. Τα λόγια τους ενοχλούν ιδιαίτερα τον Παύλο, ο οποίος τους ζητάει να μην ανακατεύονται στα προσωπικά του ζητήματα. Συγχρόνως, οι μέρες κυλούν όμορφα για εκείνον και την Ιφιγένεια, καθώς βλέπουν τον Αντρικό να απολαμβάνει τη συγκατοίκησή τους και να είναι πραγματικά ευτυχισμένος.

Σιγά σιγά, λοιπόν, αφήνουν να βγουν στην επιφάνεια τα αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον και κάποια στιγμή οι δυο τους γίνονται ξανά ζευγάρι.

Αυτή η επανασύνδεση, όμως, προκαλεί ρήξη ανάμεσα στον Παύλο και τους γονείς του, που δεν εγκρίνουν τη σχέση του με την Ιφιγένεια. Έτσι, δημιουργούνται έντονοι καβγάδες και μεγάλες εντάσεις.

 

Δείτε επίσης: Αντρέας Γεωργίου: “Θέλαμε να μάθει ο κόσμος τι σημαίνει Famagusta”

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου