Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Πάει για τέταρτη σεζόν η “Γη της Ελιάς” – Και του χρόνου συνεχίζεται η “Μάγισσα”

Δείτε το ρεπορτάζ

Καθώς διανύουμε το μέσο της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Παραδοσιακά, οι πρώτες αποφάσεις παίρνονται για τις μυθοπλασίες, αφενός διότι αποτελούν το «βαρύ πυροβολικό» των σταθμών, αφετέρου διότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος από τα υπόλοιπα προγράμματα για την προετοιμασία και την υλοποίησή τους.

 

Η Γη της Ελιάς

Στο Mega, αν και ακόμη δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, θα υπάρξει και τέταρτος κύκλος για τη «Γη της Ελιάς». Η επιτυχημένη καθημερινή δραματική σειρά, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου, σενάριο Βάνας Δημητρίου και παραγωγή Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, όχι μόνο άντεξε στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, αλλά ξεκάθαρα η φετινή τρίτη σεζόν είναι σε ανοδική πορεία σε σχέση με την προηγούμενη. Ωστόσο, θα υπάρξουν αλλαγές στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς, με κάποιες αποχωρήσεις και κάποιες προσθήκες, και φυσικά η σειρά θα εμπλουτιστεί και με νέες ιστορίες.

 

Η Μάγισσα

Ο δεύτερος κύκλος της «Μάγισσας» στον ΑΝΤ1, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μια καινούρια σειρά, καθώς οι δημιουργοί ετοιμάζουν ένα prequel (προοίμιο), που θα μας μεταφέρει στη Μάνη του 1700, εκατό χρόνια πριν από το σημείο όπου διαδραματίζεται η σειρά τώρα. Το βασικό σκηνικό θα είναι το ίδιο, δηλαδή, οι πύργοι της Μάνης, ωστόσο, όπως είναι αυτονόητο, όλο το πρωταγωνιστικό καστ θα είναι διαφορετικό.

 

Ο Σασμός

Ρευστό είναι το μέλλον του «Σασμού» στον Alpha για την επόμενη σεζόν. Στην αρχή της φετινής περιόδου είχε αποφασιστεί το φινάλε της σειράς να γραφτεί το καλοκαίρι του 2024, εξ ου και η προσθήκη στον τίτλο «Ο επίλογος». Στη συνέχεια επικράτησαν διαφορετικές σκέψεις, όπως να συνεχιστεί η ιστορία με κάποιους από τους βασικούς πρω- ταγωνιστές. Τώρα, υπάρχει και πάλι σοβαρό ενδεχόμενο η σειρά να ρίξει αυλαία φέτος και αυτό έχει να κάνει και με την αλλαγή που θα ισχύει στις επιδοτήσεις του ΕΚΟΜΕ από την επόμενη σεζόν και οι οποίες θα είναι πολύ χαμηλότερες για όποιες σειρές συνεχίζουν με δεύτερο, τρίτο κύκλο κοκ.

Η οριστική απόφαση του Alpha αναμένεται άμεσα.

 

*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 9/2/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου