Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σασμός” Spoiler: Ο Στέλιος Μάινας αποκάλυψε πως ο Παύλος μπαίνει φυλακή

“Δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση”

ΠΑΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΣΜΟ

Στο “Happy Day” μίλησε ο Στέλιος Μάινας και μεταξύ άλλων έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον “Σασμό“.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε spoiler για τα επόμενα επεισόδια.

“Ο Σασμός θα έχει εμπόδια. Μένουν πολλά θέματα στον αέρα. Μέσα στο οινοποιείο το οποίο έχει πάρει ο Παύλος από τον φίλο του τον Ευθύμη, βρίσκεται κάτι που ενοχοποιεί τον ίδιο το Παύλο, και καταλήγει στα σίδερα. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις που εκκρεμούν. Μία είναι ο θάνατος του Ευθύμη” είπε αρχικά ο Στέλιος Μάινας και συνέχισε:

“Δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση, δεν μου αρέσει έτσι όπως παίζω. Βλέπω τα επεισόδια, αλλά όταν παίζω εγώ πάω στην κουζίνα να βάλω καφέ ή τσάι, να φάω. Αποφεύγω να παρακολουθώ τις σκηνές τις δικές μου μου. Το αν είμαι καλός ηθοποιός θα κριθεί μετά θάνατον”.

Και στη συνέχεια είπε:

“Ο Παύλος στον Σασμό ήρθε ως εκδικητής από την πλευρά της οικογένειας των Βρουλάκηδων. Ήταν αγκάθι η απόσταση των δύο οικογενειών. Ο Παύλος μεταλλάσσεται στην πορεία. Είναι υπέρ του σασμού, έχει τη φιλοδοξία αυτός να τον κάνει. Τώρα, είναι η πρώτη στιγμή που οι δύο οικογένειες έρχονται κοντά και ο ίδιος με την Καλλιόπη. Θα αποχωρήσει με κάποιον τρόπο που θα δούμε στην πορεία. Πολλές φορές αυτό που θες να εκδικηθείς μπορεί να είναι ο ίδιος σου ο εαυτός”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου