Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Μάγισσα” Spoiler: “Βόμβα” στον πύργο των Λασκαραίων – “Εγώ σκότωσα το μωρό”

Ο Τζανής τα βρίσκει σκούρα…

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην καθηλωτική σειρά του ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα” καθώς η αλήθεια έχει αρχίσει να ξεπροβάλλει και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό…

Η Δαμιανή πιάνεται στην παγίδα του Αντρέι και παραδέχεται ότι αυτή σκότωσε το εγγόνι της!

Όσο για τον Τζανή, εξορίζεται, αφού η ερωτική του σχέση με τη Μεταξία αποκαλύπτεται…

Ο πύργος των Λασκαραίων τραντάζεται συθέμελα από την αποκάλυψη της Κερασίνας για την ερωτική σχέση του άντρα της με τη γυναίκα του αδελφού του.

Ο Τζανής με τη Μετάξια, για να κουκουλώσουν την αλήθεια, προσπαθούν να τη βγάλουν υστερική και ζηλιάρα και δείχνουν να τα καταφέρνουν, ώσπου ο Αντρέι με την παρέμβασή του δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Δηλώνει πως και εκείνος γνώριζε για την ανάρμοστη σχέση, αλλά δεν μιλούσε για να μη διαταράξει την… ηρεμία στον πύργο. Δεν μπορεί όμως να κρατάει άλλο το στόμα του κλειστό, μπροστά στις συκοφαντίες που δέχεται η αξιοπρεπής Κερασίνα!

Η οργή του Μάρκου ξεχειλίζει, αλλά η παρέμβαση των ψυχραιμότερων καταφέρνει να αποτρέψει νέα δράματα… Ο Τζανής πλέον δεν αποτελεί απλώς ξένο σώμα για τους Λασκαραίους, αλλά γίνεται αυτόματα και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του βρέφους.

 

Η αποκάλυψη

Σύμφωνα με το “Τηλέραμα”, η Δαμιανή παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσπαθεί να κρύψει την αγωνία της, για να μην αποκαλυφθεί η συμμετοχή της στο αποτρόπαιο έγκλημα, ταυτόχρονα όμως αγωνιά για την τύχη του γιου της…

Ο Αντρέι με τον Κανέλο ανακρίνουν τον Τζανή για τον θάνατο του βρέφους και θα βρεθούν αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που θα τους σοκάρουν.

Ο νεαρός Λάσκαρης, κάτω από τις πιεστικές τους ερωτήσεις, θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στον Αντρέι πολλά και κυρίως ότι τον παράνομο ερωτικό δεσμό του τον γνώριζε η μητέρα του, όπως επίσης γνώριζε πως ήταν ο βιολογικός πατέρας του μωρού που γέννησε η Μεταξία!

 

Δείτε επίσης: “Η Μάγισσα” Spoiler: Η Θεοφανώ στα ίχνη του πατέρα της

 

Ο Βρώτσος έχει τη μάρτυρα-κλειδί

Στο μεταξύ, η Θεοφανώ συνεχίζει να κρατείται δεμένη στο σπίτι της Άννας, ενώ στο κατόπι της βρίσκεται ο κοπελάτος της Κυπριανής, αποφασισμένος να τη βρει και να τη σφάξει, όπως τον έχει προστάξει η κυρά του: χωρίς να δείξει κανένα έλεος!

Ο Βρώτσος καταφέρνει να πιάσει και να αιχμαλωτίσει τη Μαριώ, την κοπέλα που κρατάει το κλειδί της αλήθειας: αυτή που εξασφάλισε για λογαριασμό της Πολυξένης τους δύο εκτελεστές της Σιμόνης…

 

“Δεν μπορείς να το αποδείξεις”

Ο Αντρέι, έχοντας συνδέσει πια όλες τις πληροφορίες, με το πολυμήχανο μυαλό του επιτίθεται ευθέως στη Διαμιανή λέγοντας πως γνωρίζει ότι αυτή σκότωσε τον εγγονό της και τόσο καιρό όχι μόνο παρίστανε την αθώα, αλλά κατηγορούσε για τον φόνο τη Θεοφανώ. Ότι στόχος της ήταν να την ξεφορτωθεί και να «κλείσει» για πάντα αυτή την ιστορία…

Εκείνη, βλέποντας ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, τον κοιτάζει στα μάτια με αποφασιστικότητα και το παραδέχεται:

«Ναι! Εγώ το έκανα! Μόνο που δεν μπορείς να το αποδείξεις» τον προκαλεί, σίγουρη ότι κανείς δεν θα τον πιστέψει…

Όλοι θα θεωρήσουν ότι την κατηγορεί για να προστατεύσει τη Θεοφανώ.

Μετά από αυτό, ο Αντρέι επικεντρώνεται στην αναζήτηση αποδείξεων, ενώ η Δαμιανή στην αναζήτηση νέων συμμάχων, που θα τη βοηθήσουν να απαλλαγεί μια και καλή από τον ενοχλητικό γιο του Τζανέτου…

 

Δείτε ακόμη: “Η Μάγισσα” Spoiler: Η Κυπριανή είναι μάγισσα δολοφόνος

 

Η Θεοφανώ συναντά την Κυπριανή

Η Θεοφανώ βρίσκει καταφύγιο στο μοναστήρι. Εκεί, ειδοποιημένος από την Αγάθη, καταφθάνει και ο Φρίξος και περιγράφει στην αχώριστη φίλη του όσα διαδραματίζονται στον πύργο των Λασκαραίων.

Ο Μάρκος παίρνει μια σκληρή απόφαση για την τύχη του Τζανή: να τον διώξει για πάντα από εκεί. Να τον εξορίσει! Αυτό φυσικά βρίσκει εντελώς αντίθετη τη Δαμιανή, που θα κάνει τα πάντα για να τον αποτρέψει.

Από τη μεριά του, ο Σπήλιος δεν δέχεται να διαλυθεί ο γάμος της Μεταξίας και του Μάρκου και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

Ο Αντρέι συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να ξεσκεπάσει τη Δαμιανή, αφού τα στοιχεία που έχει στα χέρια του δεν αρκούν. Είναι όμως επίμονος και συνεχίζει τις έρευνές του.

Την ίδια ώρα, η Θεοφανώ είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον εχθρό κατά πρόσωπο και ζητάει από την Αγάθη μια πολύ επικίνδυνη χάρη: να τη φέρει σε επαφή με την Κυπριανή!

Η Αγάθη παγώνει όταν ακούει τη νέα επιθυμία της προστατευόμενής της… Ξέρει όμως ότι, ακόμα κι αν δεν το κάνει η ίδια, η Θεοφανώ θα βρει τον τρόπο να συναντηθεί με τη Γερακάρισσα.

Αποφασίζει λοιπόν να της κάνει το χατίρι… Έτσι, Θεοφανώ και Κυπριανή έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο. Η συζήτησή τους όμως θα πάρει επικίνδυνη τροπή, ενώ η Θεοφανώ θα μάθει ακόμα μία σημαντική πληροφορία: στη δολοφονία της μητέρας της ήταν ανακατεμένοι και οι Λασκαραίοι!

Το σκοτεινό παρελθόν του Μιχαήλ αρχίζει σιγά σιγά να φωτίζεται, μετά την αποκάλυψη της ευθύνης του και για τη δολοφονία του μεγάλου του αδελφού, του Τζανέτου.

 

Ο Τζανής τα βρίσκει σκούρα…

Ο Τζανής, εξόριστος πια, προσπαθεί να βρει τρόπους να επιβιώσει, αλλά η ζωή έξω από την ασφάλεια του πύργου προμηνύεται δύσκολη.

Ο Βρώτσος παρακούει μια εντολή του Αντρέι, που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Η Γερακίνα επιστρέφει στον πύργο των Γερακάρηδων και ανατρέπονται ξανά τα δεδομένα, ενώ ο Αντρέι μαθαίνει πως η Θεοφανώ βρήκε καταφύγιο στο μοναστήρι και πηγαίνει να τη βρει, όμως εκείνη έχει ήδη ξεκινήσει για την αναζήτηση του πατέρα της.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου