Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Το Ναυάγιο” Spoiler: Η Ειρήνη γεννάει και ο Πέτρος πέφτει σε κατάθλιψη

Η Ειρήνη θα γεννήσει τον καρπό της μεγάλης της αγάπης

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του “Ναυαγίου“:

Ο γάμος της Ειρήνης και του Ιπποκράτη πραγματοποιείται στα προσεχή επεισόδια της σειράς δημιουργώντας στον Πέτρο απέραντη θλίψη.

Λίγο καιρό αργότερα, η Ειρήνη γεννάει τελικά το μωρό της, αλλά η χαρά της επισκιάζεται από τον θάνατο του Τρύφωνα.

Η Ειρήνη, μετά τη νύχτα του ναυαγίου, η οποία της άλλαξε τη ζωή, προσπαθεί να πατήσει ξανά στα πόδια της και να πάει παρακάτω. Ο Ιπποκράτης από την πρώτη στιγμή την ερωτεύτηκε και αυτός ο έρωτός του έγινε εμμονή και γι’ αυτό, όπως ήδη παρακολουθούμε, κάνει τα πάντα για να την κρατήσει κοντά του, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να χρησιμοποιήσει αδίστακτες μεθόδους. Ωστόσο, τον πραγματικό έρωτα εκείνη έχει αρχίσει να τον αισθάνεται για τον Πέτρο, ο οποίος με τη σειρά του την αγαπάει αληθινά.

 

Η Ειρήνη και ο Ιπποκράτης επισπεύδουν τον γάμο τους

Στα επόμενα επεισόδια, όμως, η Ειρήνη και ο Ιπποκράτης επισπεύδουν τον γάμο τους εξαιτίας της ασθένειας που ταλαιπωρεί τον Τρύφωνα, τον πατέρα της. 0 Πέτρος δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Ειρήνη κι ενώ δέχεται πρόσκληση για τον γάμο βρίσκει μία δικαιολογία για να μην παρευρεθεί, καθώς δεν αντέχει να τη βλέπει στο πλευρό ενός άλλου άντρα.

Ο γάμος της Ειρήνης και του Ιπποκράτη πραγματοποιείται και ο λιμενικός είναι πολύ χαρούμενος. Κανείς δεν ξέρει, όμως, πως ο Πέτρος βρίσκεται κάπου εκεί και παρακολουθεί κρυμμένος τη γυναίκα που αγαπά να παντρεύεται κάποιον άλλον. Το θέαμα αυτό του δημιουργεί θλίψη και όσο οι μέρες περνούν κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό του. Είναι συνεχώς στενοχωρημένος, δεν μιλάει σε κανέναν και οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω του αντιλαμβάνονται πως έχει πέσει σε κατάθλιψη. Όσο και να προσπαθούν να τον συνεφέρουν, δεν τα καταφέρνουν.

Χάνοντας την Ειρήνη από τη ζωή του, νιώθει πως έχασε κάθε ελπίδα για να χαμογελάσει ξανά. Από την άλλη, εκείνη ετοιμάζεται για το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής της, που δεν είναι άλλο από τη γέννηση του παιδιού της.

Βέβαια, η αρρώστια του πατέρα της τη γεμίζει αβάσταχτο βάρος και μάλιστα κάποια στιγμή η υγεία του Τρύφωνα επιδεινώνεται.

Ο άντρας πεθαίνει και η Ειρήνη πενθεί για εκείνον. Αν και ο Ιπποκράτης τη στηρίζει, εκείνη νιώθει μόνη πια στον κόσμο. Μέχρι που φτάνει η στιγμή της γέννας του παιδιού της.

Όπως θα δούμε, η Ειρήνη θα γεννήσει τον καρπό της μεγάλης της αγάπης, που δεν είναι άλλος από τον Απόστολο, και η ζωή της θα γεμίσει νόημα ξανά.

Η Ειρήνη αφοσιώνεται πλήρως σε αυτό το παιδί, αν και έχει καταλάβει πως από τη ζωή της λείπει ο πραγματικός έρωτας. Και αυτά τα συναισθήματα πια είναι απαγορευμένα για εκείνη, καθώς τα νιώθει για τον Πέτρο.

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου