Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο media.gr

Ο Alpha παρουσίασε σε δημοσιογραφική εκδήλωση υλικό από τα νέα επεισόδια και οι πρωταγωνιστές

Ο Alpha παρουσίασε σε δημοσιογραφική εκδήλωση υλικό από τα νέα επεισόδια του «Προξενιού της Ιουλίας» και οι πρωταγωνιστές, που βρέθηκαν εκεί, αποκάλυψαν πώς διαμορφώνεται η ιστορία της σειράς και τι περιμένει τους χαρακτήρες τους:

Μελέτης Ηλίας: Με τα καινούρια επεισόδια της νέας χρονιάς μπαίνουμε στην καρδιά της ιστορίας με το γάμο του Γιωργίκη και της Ιουλίας παρά τη θέλησή της και αυτό το ‘παρά τη θέλησή της’ ξεδιπλώνει ένα ολόκληρο κουβάρι από γεγονότα που θα εξελιχθούν και θα ταράξουν τα νερά στο σπίτι του Προβιού. Ο κόσμος θα δυσκολευτεί να τον δεχτεί. Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, ένας άντρας της επαρχίας της δεκαετίας του ’50 με ό,τι αυτό συνεπάγεται, που δυστυχώς τα αρνητικά ήταν περισσότερα από τα θετικά. Δεν έχει δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, τώρα όμως σιγά σιγά θα βγάλει ένα πρόσωπο το οποίο, όσο και να το υποστηρίξω σαν ηθοποιός, νομίζω ότι ο κόσμος θα δυσκολευτεί να το δεχτεί.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Ο άντρας μου είναι στη φυλακή και ζω ένα μεγάλο δράμα. Θα μου συμβούν έντονα και δύσκολα πράγματα που θα πρέπει να διαχειριστώ και μάλιστα σιωπηρά. Ο βιασμός που συνέβη στο παρελθόν θα έχει μια εξέλιξη, αυτό που έγινε στο παρελθόν μάλλον θα το βρούμε μπροστά και στο μέλλον.

Δημήτρης Αλεξανδρής: Η σειρά μας μπαίνει στον πυρήνα της υπόθεσης, γίνεται το προξενιό. Όλοι οι χαρακτήρες θα ξεδιπλώσουν αρκετές πλευρές μυστικές που έχουν.

Ελισάβετ Μουτάφη: Από δω και πέρα παντρεύουμε την Ιουλία, μιλάμε για συγκλονιστικές σκηνές, τις λέω και ανατριχιάζω. Θα ξεκινήσει κάτι που όλοι περιμένουμε, πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Ιουλίας με τον Γιωργίκη. Τώρα αρχίζει το ‘νταβαντούρι’ που λέω εγώ.

Ευγενία Ξυγκόρου: Από τη στιγμή που μπαίνει η Ιουλία στο σπίτι αλλάζουν πάρα πολλά. Δεν είναι το κορίτσι που ξέραμε, έχει πάρει την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα, να παντρευτεί έναν άντρα που δε θέλει για να μπορέσει να μεγαλώσει το παιδί της. Δε νομίζω η ιστορία να έχει happy end, ελπίζω τουλάχιστον να βρεθεί κάπως η δικαίωση. Μου αρέσει να με αποκαλούν Ιουλία, δείχνει μια παράξενη οικειότητα.

Δημήτρης Σέρφας: Ο Γρηγόρης σε αυτή τη φάση δεν είναι πάρα πολύ καλά. Ή θα κάνει τα πάντα για την κοπέλα που αγαπά ή θα κρυφτεί πάλι πίσω από τη μάνα του. Δεν ξέρει για την εγκυμοσύνη, δεν ξέρει για ποιο λόγο η αγαπημένη του παντρεύεται. Θα αλλάξει ο χαρακτήρας του, μπορεί να του γυρίσει κάτι στο κεφάλι.

Τάσος Λέκκας: Τώρα είναι τα δυνατά επεισόδια, από δω και πέρα ξεκινά η ιστορία, τώρα όλο θα μπλεχτεί. Όλη αυτή η σκευωρία που θα στηθεί για να καλυφθεί η εγκυμοσύνη της Ιουλίας, οι αντίθετες δυνάμεις που φέρει το σπίτι του Προβιού, που δεν την θέλει η Άννα Μάσχα. Όλο αυτό θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Μελίνα Λεφαντζή: Θα γίνουν πολλές ανατροπές στη ζωή της Αλεξάνδρας, αλλιώς τα είχε υπολογίσει και αλλιώς θα έρθουν τελικά.

Δημήτρης Αριανούτσος: Ο Χρήστος μετά την επίσκεψή του στο μοναστήρι θα αρχίσει να ψάχνει απαντήσεις για τη μητέρα του, αυτή τη φορά μόνος του χωρίς να ρωτά κανέναν. Οπότε θα βρει κάποια πράγματα που θα του λύσουν το μυστήριο.

Χριστίνα Μαθιουλάκη: Η Βαγγελίτσα αλλάζει, ξεκινά ένα καινούργιο ειδύλλιο στη ζωή της, κάτι που περίμενε, ίσως, καιρό.

Τραϊάνα Ανανία: Είναι μια υπέροχη δουλειά χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτή, υπάρχει όρεξη και εμπειρία και βγαίνει πάρα πολύ ωραίο αυτό. Ο ρόλος μου με συγκινεί, έχει αυτό το απόκοσμο και το υπόκοσμο που κρατά στα χέρια της, βλέπει πολλά δε λέει πολλά.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και το υπέροχο τραγούδι του Ανδρέα Κατσιγιάννη ‘Ιουλία’, που ερμηνεύει μοναδικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Όπως είπε ο συνθέτης, θέλησε μέσα από τη μουσική του να περιγράψει όλο το βίωμα εκείνης της περιόδου, ενώ η στιχουργός Λίνα Δημοπούλου τον χαρακτήρισε ‘πρωτομάστορα’ που της έδωσε μια υπέροχη μουσική και εκείνη εκτέλεσε, γράφοντας τους στίχους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου