Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Οι Πανθέοι”: Η Μάρμω δεν μπορεί να αντισταθεί στα συναισθήματά της και λυγίζει

Από την Πέμπτη 11/1 και κάθε Πέμπτη στις 21.00 με διπλό επεισόδιο

Οι Πανθέοι” επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ, με τους ήρωες να χαίρονται, να απογοητεύονται, να ερωτεύονται, να θυμώνουν, να προδίδουν, να ζουν όλες τις στιγμές στο έπακρο.

Όσο και να προσπαθεί να μείνει μακριά από τον Κίτσο, η Μάρμω δεν τα καταφέρνει.

Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους στη Σύρο μακριά απ’ όλους, ενώ ο Ανδρέας αγνοεί όσα συμβαίνουν στο νησί.

Από την άλλη, η Πέλλα καταλαβαίνει πως ο Μαρμάρης δεν είναι αυτός που δείχνει, ενώ ο πόλεμος του Βαλλίδη με τον Στάθη ξεκινάει…

Η Μάρμω, από τη στιγμή που έχασε το μωρό της, παραμένει στη Σύρο και προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της. Παράλληλα, παλεύει να μην επιτρέψει στον εαυτό της να παρασυρθεί ακόμα μία φορά από τον Κίτσο. Έτσι, λοιπόν, παρόλο που έχει ακόμα έντονα συναισθήματα για εκείνον, παίρνει την απόφαση να φύγει από το νησί και να επιστρέφει στον Ανδρέα και στο σπίτι τους. Όμως ο Κίτσος, που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Συγκεκριμένα, πηγαίνει και τη βρίσκει και της εκφράζει ξανά τον ερωτά του.

Η κοπέλα, όσο και να θέλει να αντισταθεί, δεν τα καταφέρνει. Λυγίζει, αφού τα αισθήματά της για εκείνον είναι τόσο δυνατά, που δεν μπορεί να τα ελέγξει. Έτσι, οι δυο τους έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσουν τον απαγορευμένο έρωτά τους, αποκομμένοι απ’ όλους και απ’ όλα στη Σύρο.

Δίχως τον φόβο αλλά και το άγχος πως κάποιος θα τους δει μαζί… Στην Αθήνα τώρα, ο Ανδρέας έχει τις δικές του σθεναρές αντιστάσεις σε αυτά που του ζητάει ο Μεταξάς να κάνει ως υπουργός. Όλη αυτή η κατάσταση τον έχει προβληματίσει ιδιαίτερα, ενώ ταυτόχρονα περιμένει εναγώνιους τηλεφώνημα από τη Μάρμω, όπως κάνουν κάθε μέρα. Φυσικά, αγνοεί πως μαζί με τη σύζυγό του βρίσκεται και ο αγαπημένος του ανιψιός.

 

Ο Μαρμάρης απλώνει τα δίχτυα του στους Πανθέους

Η Μερόπη είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να εντοπίσει τον Δημήτρη. Έτσι, λοιπόν, μην έχοντας άλλη επιλογή, αναθέτει την έρευνα σε έναν ντετέκτιβ. Κι όσο η Μερόπη ψάχνει, η Θάλεια αρχίζει να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Στέφανο. Από την άλλη, η Πέλλα, παρατηρώντας την ύποπτη αλλά και περίεργη συμπεριφορά του Μαρμάρη, αρχίζει να καταλαβαίνει πως δεν είναι αυτός που δείχνει.

Φυσικά, το γεγονός αυτό της προκαλεί ιδιαίτερο τρόμο αλλά και ταραχή, ενώ την ίδια στιγμή εκείνος απλώνει επικίνδυνα τα δίχτυα του σε όλα τα μέλη της οικογένειας των Πανθέων. Παράλληλα, ο Φάνης, προκειμένου να παραχωρήσει επίσημα το 10% της ΦΙ-ΠΑΝ στον Στάθη, του βάζει ως όρο να μάθει τι ετοιμάζει ο Βαλλίδης εναντίον του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου