Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Πότε επιστρέφει με τα νέα επεισόδια η μυθοπλασία;

Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες

Με αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές να επιστρέψουν οι αγαπημένες τους σειρές με τα νέα τους επεισόδια καθώς έκαναν μια μικρή ανάπαυλα για τις γιορτές.

Το δεδομένο μέχρι στιγμής είναι ότι η ΕΡΤ ξεκινάει πρώτη από όλους να πιάνει το νήμα ενώ νωρίς στο παιχνίδι θα μπουν και οι “Πανθέοι”.

Απογοήτευση έχουν ήδη πάρει όσοι έβλεπαν τη σειρά “Μετά τη φωτιά” καθώς διακόπηκε απότομα ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια του “Έρωτα φυγά” που ακούγεται ότι πάει στον ΑΝΤ1, επίσημες ανακοινώσεις όμως δεν υπάρχουν προς το παρόν.

Δείτε αναλυτικά ανά κανάλι τι έχει προγραμματιστεί και πότε επιστρέφουν οι αγαπημένες σειρές:

 

ALPHA

Τρεις σειρές του έχει σε αναμονή ο Alpha και θα ξεκινήσουν εκτός απροόπτου ξανά με νέα επεισόδια από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Σασμός

Ο Σασμός μπαίνει στο 2024 με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στον ρόλο του σκληρού εισαγγελέα που θα συγκρουστεί με όλους και ειδικά τη Στέλλα και τον Αντώνη για τη βεντέτα.

Το τρέιλερ μας προϊδεάζει για τη δολοφονική απόπειρα κατά του Μαθιού από τον Αντρέα και τον τραυματισμό της Ντίνας ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το πώς θα ολοκληρωθεί ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη.

Τα νέα επεισόδια έρχονται στις 15 Ιανουαρίου στις 21.00.

Ο Παράδεισος των κυριών

Σε σημείο καμπής βρίσκονται τα πράγματα και σε αυτή τη σειρά του Alpha καθώς η Μιράντα θα μάθει επιτέλους ότι η κόρη της είναι η Αμαλία και αυτό θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της. Από τις 15 Ιανουαρίου στις 20.00.

Το προξενιό της Ιουλίας

Με ένα τρέιλερ γροθιά μας προετοιμάζει ο Alpha για τα νέα επεισόδια της σειράς όπου θα δούμε πλέον τον γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη αλλά και το πραγματικό πρόσωπο του Προβιού που θα οδηγήσει σε μια αποτρόπαια δολοφονία.

 

MEGA

Γη της ελιάς και Ναυάγιο επιστρέφουν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου back to back.

Η σειρά του Αντρέα Γεωργίου υποδέχεται τον Απόστολο Γκλέτσο ως Τζον ενώ θα δούμε την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αφροδίτης αλλά και την Ιουλία να πετάει από τη χαρά της που θα κάνει αγόρι.

Στο Ναυάγιο, ο σκοτεινός ρόλος του Ιπποκράτη στον θάνατο της γυναίκας του ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί.

 

STAR

Με διπλό επεισόδιο και απολαυστικότατα teaser επιστρέφουν τα Σύνορα την Κυριακή 14/1 στις εννιά το βράδυ.

 

ANT1

Η μυθοπλασία του καναλιού ξαναμπαίνει στο πρόγραμμα από τη Δευτέρα 15/1 με τη Μάγισσα και τους Παγιδευμένους. Η σειρά Ο πρώτος από εμάς επιστρέφει στις 17/1 ενώ φυσικά αναμένουμε με ενδιαφέρον τι θα μπει στη θέση του Μετά τη φωτιά που κόπηκε.

 

ΕΡΤ1

Η ΕΡΤ1 θα ανοίξει τον χορό στη μυθοπλασία της νέας χρονιάς καθώς θα ξεκινήσει νωρίτερα από όλα τα κανάλια στις 8 Ιανουαρίου.

Την αρχή θα κάνει η Ηλέκτρα στις 7 με το 490 επεισόδιο.

Την σκυτάλη θα πάρει το 31ο επεισόδιο του Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ στις 21.45 και μία ώρα αργότερα έρχεται το 69ο επεισόδιο της Παραλίας.

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 21.45 επιστρέφει ο Όρκος ΙΙ για τα τελευταία του επεισόδια.

Τέλος, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 21:45 επιστρέφει η απολαυστική κωμωδία Στα σύρματα.

 

ΣΚΑΪ

Νωρίτερα από όλα τα ιδιωτικά κανάλια σε επίπεδο μυθοπλασίας θα επιστρέψει ο ΣΚΑΪ.

Τα δύο πρώτα νέα επεισόδια των Πανθέων για το 2024 θα προβληθούν την Πέμπτη 11 Γενάρη στις 21.00 καθώς ο σταθμός βάζει στο προσκήνιο πλέον το Survivor σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου