Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Κόπηκε από τον ΑΝΤ1 το “Μετά τη φωτιά” – Ανοίγει ο δρόμος για τον “Έρωτα φυγά”

Δείτε το ρεπορτάζ

ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

Με μια ανακοίνωση λίγων λέξεων, ενδεικτικής, ωστόσο, των προθέσεών του όσον αφορά στην εταιρεία παραγωγής Tanweer, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε χθες ανήμερα την Πρωτοχρονιά τη λήξη της συνεργασίας του με την εταιρεία και ακολούθως την οριστική παύση της μετάδοσης της σειράς «Μετά τη φωτιά».

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία. Ως εκ τούτου, η σειρά “Μετά τη φωτιά” παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1».

 

Τι λένε οι πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 έχει προβεί ήδη σε νομικές ενέργειες προς την εν λόγω εταιρεία παραγωγής, ενώ στο θέμα φέρεται να έχει εμπλοκή και ο πρώην γενικός διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης, ο οποίος απομακρύνθηκε πριν από λίγο καιρό.

Η υπόθεση, σύμφωνα με πηγές του καναλιού του Αμαρουσίου, αφορά σοβαρές οικονομικές παρατυπίες που εντοπίστηκαν ύστερα από ενδελεχείς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Το «Μετά τη φωτιά» έκανε πρεμιέρα στο πρόγραμμα του σταθμού τον περασμένο Οκτώβριο και μεταδιδόταν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ.

H σειρά βασιζόταν στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

Τώρα, πλέον, ανοίγει κι επίσημα ο δρόμος για την ανακοίνωση της απόκτησης από τον ΑΝΤ1 της σειράς «Έρωτας φυγάς», που ενδέχεται να καταλάβει στο πρόγραμμα τις συγκεκριμένες δύο ημέρες της εβδομάδας.

 

*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 2/1/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου