Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Γη της Ελιάς”: Η Άννα πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Από 10/12 μέχρι 14/12

Ανατροπές μεγάλες έρχονται αυτή την εβδομάδα “Γη της Ελιάς“.

Η οργή του Ορέστη συνεχίζει να επισκιάζει τη σχέση του Κουράκου με τη Δήμητρα. Η Άννα πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο Ισίδωρος υποκύπτει στον εκβιασμό του Δημοσθένη. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Αστυνομία…

Η Θεοδώρα ανακοινώνει στη Μαργαρίτα και τον Παρασκευά ότι είναι έγκυος.

 

Όσα θα συμβούν στη σειρά του MEGA:

Επεισόδιο 65 (Κυριακή 10/12)

Ο Κουράκος πείθει τη Δήμητρα να πάει μερικά ρούχα της στο σπίτι του προκειμένου να κοιμάται εκεί κάποια βράδια. Ο Πότης προσπαθεί να αποτρέψει την Άννα από το να τραγουδήσει στο μπουζουξίδικο, αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη. Η Αμαλία κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης της με την Αθηνά, αλλά εκείνη παραμένει συγκρατημένη. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης μαθαίνει το μυστικό που συνδέει τον Ισίδωρο με τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη του. Η Ιουλία διεκδικεί μια θέση στη ζωή του Στάθη, αλλά εκείνος δεν τολμάει να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της. Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρηγορήσει τη Θεοδώρα που βιώνει την πρώτη ερωτική απογοήτευση της ζωής της.

 

Επεισόδιο 66 (Δευτέρα 11/12)

Ένα ακόμη περιστατικό με την Αγγελική γίνεται αφορμή για να συγκρουστούν ο Μάνος και η Μαρίνα με την Αμαλία, η οποία συνεχίζει να παρεμβαίνει στην ανατροφή της μικρής. Ο Κουράκος προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Ορέστη, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε. Ο Στράτος αποκαλύπτει στον Κουράκο ότι τον κουτσομπολεύει ο Πότης και γίνεται έξαλλος, με αποτέλεσμα να πάει στο καφενείο για να του τρίξει τα δόντια. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να της δώσει διαζύγιο, αλλά εκείνος την εκβιάζει λέγοντάς της ότι θα μιλήσει σε όλους για τα καμώματά της. Η Άννα συναντά τον Ελευθερέα, τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή της εκεί κι αυτός της ρίχνεται.

 

Επεισόδιο 67 (Τρίτη 12 /12)

Ο Αποστόλης και ο Πότης αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν την τιμή της Άννας και δίνουν ένα μάθημα στον Ελευθερέα. Εκείνος, όμως, τους κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό και η Δήμητρα αναγκάζεται να τους συλλάβει. Ο Δημοσθένης εντείνει τον εκβιασμό του στον Ισίδωρο, ο οποίος υποχρεώνεται να πει τα πάντα στην οικογένειά του αλλά και στον Κουράκο προκειμένου να συλλάβει τον εκβιαστή του. Ο Στάθης φροντίζει λίγο παραπάνω την Ιουλία, γεγονός που προκαλεί τη ζήλια της Αριάδνης. Την ίδια ώρα, η Βασιλική και η Αρετή μαθαίνουν ότι η Αριάδνη πήρε το επίθετο του πατέρα της. Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο κι εκεί η Μαρία της έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη.

 

Επεισόδιο 68 (Τετάρτη 13/12)

Ο Πότης και ο Αποστόλης οδηγούνται στο κρατητήριο και ο Λυκούργος σπεύδει να τους υπερασπιστεί. Η Αριάδνη εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Ιουλία, φέρνοντας τον Στάθη σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Δημοσθένης δίνει ραντεβού στον Ισίδωρο, προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα του εκβιασμού. Η Αθηνά ξεκινάει να διαβάζει το βιβλίο που έγραψε η Μαρία, αγνοώντας πως πρόκειται για τη βιογραφία της. Η Μαργαρίτα μένει άναυδη όταν η Θεοδώρα της ανακοινώνει πως είναι έγκυος.

 

Επεισόδιο 69 (Πέμπτη 14/12)

Η Θεοδώρα θυμωμένη λέει στον Παρασκευά ότι είναι έγκυος κι αυτός τρομοκρατείται στην ιδέα ότι μπορεί εκείνη να κρατήσει το παιδί. Ο Ισίδωρος αφήνει τα χρήματα σε ένα ερημικό σημείο και η αστυνομία συλλαμβάνει τον κακοποιό που πηγαίνει να τα πάρει για λογαριασμό τού Δημοσθένη. Η Αθηνά διαβάζει το βιβλίο που έγραψε η Μαρία, αλλά την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η Αρετή δέχεται απρόσμενη επίσκεψη από έναν άνδρα στο μαγαζί. Ο Βαγιάκος εξηγεί στον Δημοσθένη μια ιδέα για να ξεφορτωθούν από την Αρεόπολη τον Κουράκο και τη Δήμητρα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου