Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Πανθέοι: Η Μάρμω περνά δύσκολες ώρες

Οι Πανθέοι, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο των “Πανθέων“:

Η ζωή για τη Μάρμω και τον Ανδρέα δείχνει να κυλάει αρμονικά καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Μάρμω έχει αφήσει οριστικά πίσω της την ιστορία με τον Κίτσο και είναι χαρούμενη με την εγκυμοσύνη της.

Το ίδιο και ο Ανδρέας αν και παλεύει να ανταποκριθεί στις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω και του υπουργείου που έχει αναλάβει. Το μελανό σημείο στη ζωή του είναι το αγεφύρωτο χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τα αδέρφια του Χρυσοστόμη και Ισίδωρο, μετά την αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο Κίτσος λέει σε όλους ότι έχει ξεχάσει τη Μάρμω, το φάντασμα όμως της σχέσης τους μοιάζει να τον στοιχειώνει. Τη σκέφτεται συχνά και παρά τις προκλήσεις γύρω του αρνείται να επιστρέψει στην παλιά μποέμικη ζωή του.

Η Νίνα και ο Λουκάς έχουν εντάξει πλέον τον Σπίρτο στη ζωή τους και έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να τον υιοθετήσουν. Αυτό το γεγονός τους έχει φέρει πιο κοντά και πλέουν πια σε πελάγη ευτυχίας.

Ο έγγαμος βίος αποδεικνύεται δύσκολος, τόσο για τη Λιάνα που συγκρούεται διαρκώς με τον σύζυγό της όσο και για τη Θάλεια που ο πεθερός της, ο Χρυσίνας, δεν σταματάει να της κάνει τη ζωή δύσκολη. Η σχέση του Στάθη και της Αλέκας φαίνεται να βαδίζει κι αυτή προς τα σκαλιά της εκκλησίας αν και ο πατέρας της συνεχίζει να αποτελεί εμπόδιο ανάμεσά τους.

Η Χρυσοστόμη δείχνει να έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της προς τον Ανδρέα, η απόμακρη στάση του όμως την κάνει να διστάζει να τον προσεγγίσει και προσπαθεί να μαθαίνει νέα του από άλλους.

Και ενώ όλα κυλούν ήρεμα για κάποιους, ένα γεγονός έρχεται να ταράξει τη γαλήνη τους. Μάρμω και Θάλεια είναι έτοιμες να γεννήσουν και κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει…

Οι Πανθέοι, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου