Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Πανθέοι”: O Ανδρέας προσπαθεί να σώσει τη ζωή της γυναίκας του και του μωρού τους

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς εποχής του ΣΚΑΙ

Έχουν περάσει πέντε μήνες από τους διπλούς γόμους στο σπίτι των Πανθέων και η ζωή για τη Μάρμω και τον Ανδρέα δείχνει να κυλάει αρμονικά, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο έγγαμος βίος, ωστόσο, αποδεικνύεται δύσκολος τόσο για τη Διάνα, που συγκρούεται διαρκώς με τον σύζυγό της, όσο και για τη Θάλεια, που ο πεθερός της, ο Χριστίνας, δεν σταματάει να της φέρεται σκληρά.

Η σχέση του Στάθη και της Αλέκας, τώρα, φαίνεται να βαδίζει κι αυτή προς τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από την άλλη, η Χρυσοστόμη δείχνει να έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της προς τον Ανδρέα, αλλά η απόμακρη στάση του την κάνει να διστάζει να τον προσεγγίσει.

Παράλληλα, ο Κίτσος δείχνει να έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον έρωτά του για τη Μάρμω, το φάντασμα όμως της σχέσης τους μοιάζει να στοιχειώνει ακόμα και τους δύο.

Κι ενώ ο Ανδρέας παλεύει να αντεπεξέλθει στις νέες, αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω του υπουργείου, ένα σοκαριστικό γεγονός ταράζει την οικογενειακή του γαλήνη!

Η αγωνία για την οικογένεια των Πανθέων κορυφώνεται τόσο στην Αθήνα όσο και στο Γραμματικό, όπου Μάρμω και Θάλεια δίνουν η καθεμιά τη δική της πρόωρη μάχη για να γεννήσουν.

0 Ανδρέας σπεύδει να σώσει τη γυναίκα του αλλά και το μωρό, ενώ αντίστοιχα ο Λουκάς αναλαμβάνει να ξεγεννήσει τη Θάλεια.

Ωστόσο, η πορεία των δύο τοκετών δεν θα έχει την ίδια κατάληξη για τις δύο γυναίκες, αφού μόνο η μία μάνα θα καταφέρει να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της…

 

 

Πηγή: Μytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου