Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σασμός”: Μαθιός και η Βασιλική δέχονται ένα δολοφονικό χτύπημα

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Οι φόβοι όλων επιβεβαιώνονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός“, καθώς ο Μαθιός και η Βασιλική δέχονται ένα δολοφονικό χτύπημα στο σπίτι τους.

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος έρχεται για πρώτη φορά σε σύγκρουση με την Εύα.

O θάνατος του Λάζαρου φέρνει ντόμινο εξελίξεων, καθώς ο Αντρέας με τον Τηλέμαχο ορκίζονται να εκδικηθούν για τον χαμό του φίλου τους. Όλοι φοβούνται για την αντίδραση των Βρουλάκηδων και η Αστυνομία δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να βρει άμεσα τον δολοφόνο.

Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε, στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει η Καλλιόπη και ο Αντώνης την καλεί να παρουσιαστεί στο τμήμα, για να της πάρουν αποτυπώματα. Ωστόσο, αποδεικνύεται πως είναι αθώα.

Έτσι, οι έρευνες βρίσκονται πάλι στο μηδέν και ο Αντώνης ζητάει από τους συναδέλφους του επαγρύπνηση, καθώς είναι σίγουρος πως θα υπάρξουν αντίποινα.

Πράγματι, οι Μουντάκηδες, οι συγγενείς του Λάζαρου ετοιμάζουν, σε συνεργασία με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, ένα σχέδιο εκδίκησης για τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου. Όλοι αγωνιούν και οι ψυχραιμότεροι προσπαθούν να ηρεμήσουν τους θερμόαιμους, δίχως όμως αποτέλεσμα, και οι φόβοι όλων επιβεβαιώνονται.

 

Θέλουν νεκρό τον Μαθιό

Η νύχτα πέφτει στην Άνω Ποριά και μία δυνατή έκρηξη θα συνταράξει το χωριό. Η ζωή των κατοίκων του δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια. Οι Βρουλάκηδες με τους Μουντάκηδες βάζουν βόμβα στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, προκειμένου να χτυπήσουν τον πρώτο.

Ωστόσο, τόσο ο Μαθιός όσο και η Βασιλική καταφέρνουν να βγουν σώοι από την επίθεση που δέχτηκαν. Το σοκ, βέβαια, είναι μεγάλο και υπό τον φόβο η Βασιλική να έχει κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της μεταφέρεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλους και ο Αντώνης φοβάται πως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη.

Η Καλλιόπη με τον Μαθιό είναι εξοργισμένοι, καθώς αυτή η έκρηξη θα μπορούσε να τους έχει στοιχίσει τη ζωή. Τώρα όλοι φοβούνται πως ο Μαθιός θα πάρει τα όπλα για να εκδικηθεί για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε.

Ωστόσο, ο Αντρέας δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Και ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες φουντώνει αντί να σβήνει.

Η Εύα, από την άλλη, αποφασίζει να μάθει οριστικά αν ο Μαθιός ευθύνεται για τον χαμό του Ευθύμη. O Τάσος, που τη βλέπει με τον Βαγγέλη, το μεταφέρει στον Παύλο κι εκείνος πιστεύει πως η παρουσία της στο νησί δυναμιτίζει την κατάσταση, καθώς από το μένος της να τιμωρήσει τον φονιά του αδελφού της προκαλεί ακόμη περισσότερο τον Αντρέα εναντίον του Μαθιού.

Για πρώτη φορά ο Παύλος αποφασίζει να της τρίξει τα δόντια και δίνει τελεσίγραφο στην Εύα να φύγει από το νησί. Είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να τη διώξει από την Κρήτη και οι δυο τους συγκρούονται.

Εκείνη, όμως, δεν θα αφήσει τίποτα και κανέναν να τη βγάλει από τον στόχο της, έστω και αν χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπη και με τον Παύλο.

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου