Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Β’ κύκλου του “IQ 160”

Κέρδισε από νωρίς την αποδοχή του κοινού, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της αστυνομικής κωμωδίας του STAR IQ 160” με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ, που βασίζεται σε γαλλικό φορμάτ, κέρδισε από νωρίς την αποδοχή του κοινού, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Έτσι, η απόφαση να συνεχιστεί ήταν εύκολη για τους ιθύνοντες του σταθμού της Κηφισιάς και της εταιρείας παραγωγής, Barking Well Media.

Το βασικό καστ παραμένει το ίδιο και στο πλευρό των δύο πρωταγωνιστών θα απολαύσουμε ξανά τους Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Ηλία Μουλά, Ελίζα Σκολίδη, Σωτήρη Δούβρη, Τάσο Παλαντζίδη, Νέλλη Γκίνη, Αριστοτέλη Μπολοβίνο και την Αγγελική Μάρκου.

Η υπόθεση

Κεντρική ηρωίδα είναι η Πηνελόπη Μουρίκη, μια χωρισμένη μητέρα με ασυνήθιστα υψηλό δείκτη ευφυΐας, που εργάζεται ως καθαρίστρια σε αστυνομικό τμήμα. Ένα βράδυ εμπλέκεται άθελά της στην έρευνα ενός εγκλήματος και, με την εξυπνάδα της, συνεισφέρει αποφασιστικά στη διαλεύκανσή του.

Έτσι, ο επικεφαλής αξιωματικός Αργύρης Καλατζής αποφασίζει να τη συμπεριλάβει δοκιμαστικά στην ομάδα του ως σύμβουλο. Και οι δυο μαζί θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες καταστάσεις και θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν μια σειρά σκοτεινών εγκλημάτων.

Στην αρχή, βέβαια, η Πηνελόπη με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της θα αναστατώσει για τα καλά την ομάδα. Τελικά, όμως, η συμβολή της θα αποδειχτεί πολύτιμη, όχι μόνο στην επίλυση των αστυνομικών υποθέσεων, αλλά και στην ισορροπία των σχέσεων ανάμεσα στα μέλη του team.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου