Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς”: Ο Κουράκος προσπαθεί να κάνει νέα αρχή με τη Δήμητρα, αλλά…

Απόψε στις 21.00 στο Mega

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Mega “Η Γη της Ελιάς“:

Ο Κουράκος προσπαθεί να κάνει νέα αρχή με τη Δήμητρα, αλλά η ζήλεια μπαίνει πάλι ανάμεσά τους.

Ο Μάνος πείθει την Αριάδνη να γνωρίσει τον Ισίδωρο και ταυτόχρονα ελπίζει ότι σιγά σιγά η ξαδέλφη του θα δώσει μια ευκαιρία και στην Ιουλία.

Η Αφροδίτη κι ο Χρήστος κάνουν μπάτσελορ πάρτι πριν τον γάμο, αλλά ο Χρήστος δείχνει να μην είναι και πολύ σίγουρος γι’ αυτό το βήμα.

Η Αμαλία κάνει αρχηγική εμφάνιση στον ελαιώνα και ζητάει να την εκπαιδεύσουν στο μάζεμα της ελιάς. Την ίδια ώρα, ο Στάθης αγοράζει ακόμα έναν ελαιώνα…

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Δημοσθένης αναθέτει στον Βαγιάκο να ψάξει ποια είναι η γυναίκα που θα κληρονομήσει ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Ισίδωρο μετά θάνατον. Η Χάιδω ανακαλύπτει ότι η Λουκία γύρισε στο χωριό και γίνεται έξαλλη. Ο Στάθης ενημερώνει τον Ισίδωρο και την Ιουλία ότι η Αριάδνη έκανε αίτηση αλλαγής επωνύμου. Την ίδια ώρα, η Αριάδνη ξεκαθαρίζει στην Ιουλία ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της.

Οι σχέσεις ανάμεσα στην Αμαλία και την Αθηνά εξακολουθούν να είναι τεταμένες. Ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται και πάλι κοντά, κι αυτή τη φορά δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχει η σχέση τους. Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου κορυφώνονται. Ο Παρασκευάς παίρνει αναβολή για δύο χρόνια από τον στρατό και γυρνάει στη Μάνη. Ο Λυκούργος δίνει την πράξη υιοθεσίας της Αριάδνης σε γραφολόγο για να διαπιστωθεί αν είναι φέρει την υπογραφή της Ιουλίας ή κάποιος έχει κάνει πλαστογραφία…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου