Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς”: Κουράκος και Ορέστης πιάνονται στα χέρια για τα μάτια της Δήμητρας

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA

Χαμός στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Mega, “Η Γη της ελιάς“.

Ο Ορέστης και ο Κουράκος μιλάνε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη Δήμητρα με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Ο έρωτας της Δήμητρας και του Γιώργη ξεκίνησε ως ένα ανίκητο σαρκικό πάθος, ωστόσο αποδεικνύεται πιο μεγάλος από όσο και οι ίδιοι φαντάζονταν. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο αστυνόμος ζητάει από την κοπέλα να αψηφήσουν τους πάντες και να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, συγκατοικώντας.

Συγχρόνως, όμως, ο Κουράκος αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Ορέστη για τη σχέση του με την υπαστυνόμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή, καθώς η ένταση γίνεται χείμαρρος και τους παρασύρει. Ο Ορέστης κατηγορεί τον Γιώργη για προδοσία και τον ξεμπροστιάζει για τη στάση του αλλά και τα τόσα ψέματα που του έχει πει.

Ο αστυνόμος προσπαθεί να δικαιολογηθεί και να προστατεύσει τη Δήμητρα, όμως η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και οι δύο άντρες καταλήγουν να πιαστούν στα χέρια. Από αυτή τη μάχη βγαίνουν και οι δύο χαμένοι, καθώς η φιλία τους διαλύεται. Και οι δύο πικραίνονται από τις εξελίξεις, καθώς ο Ορέστης αισθάνεται μόνος και προδομένος, ενώ ο Κουράκος βασανίζεται από ενοχές, διότι ο γυμναστής ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους του.

Παρ’ όλα αυτά, η σχέση του αστυνόμου και της Δήμητρας συνεχίζεται και μάλιστα αρχίζει να αποκαλύπτεται. Ύστερα από λίγες ημέρες, η Ασπασία συναντάει στον δρόμο την κοπέλα και την κατηγορεί ευθέως που τόσο καιρό κοροϊδεύει τον Ορέστη.

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου