Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς”: Αμαλία και Αθηνά έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωπες

Απόψε στις 21.00 το νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA “Η Γη της Ελιάς“:

Ο Δημοσθένης μαθαίνει πως η Ξένια περιμένει αγόρι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μοιράζει δώρα στην Ασπασία και την Ειρήνη, κι εκείνες παραξενεύονται με τη συμπεριφορά του.

Ο Πότης και Άννα παίρνουν εξιτήριο, αλλά η Άννα είναι ανένδοτη σε σχέση με το διαζύγιο. Το δείπνο που οργανώνει ο Ισίδωρος γίνεται αφορμή να ξαναβρεθούν ο Λυκούργος και η Χάιδω, αλλά το κλίμα ανάμεσά τους είναι ψυχρό. Μια εταιρική σύσκεψη θα φέρει για πρώτη φορά αντιμέτωπες την Αμαλία και την Αθηνά.

Ο Στάθης προσπαθεί να φέρει πιο κοντά την Αριάδνη με την οικογένεια Βρεττάκου, ενώ την ίδια ώρα η Αριάδνη απορρίπτει τη δωρεά της Ιουλίας. Οι άντρες του Δημοσθένη εισβάλλουν στο σπίτι του Ισίδωρου και του κλέβουν το χρηματοκιβώτιο…

 

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Ασπασία εξηγεί στην Αρετή την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Την ίδια ώρα η Αφροδίτη συμβουλεύει την Ιουλία να μη μεταβιβάσει ακίνητη περιουσία στην Αριάδνη, γιατί θα είναι σαν να τη δωροδοκεί. Η Ιουλία όμως το βλέπει σαν πράξη αγάπης. Η Άννα επιμένει να χωρίσει τον Πότη, ενώ εκείνος προσπαθεί να την προσεγγίσει.

Ο Χρήστος αρχίζει να έρχεται πιο κοντά με την Αριάδνη και τον Λυκούργο τον ζώνουν τα φίδια. Η Μαργαρίτα προειδοποιεί τον Παρασκευά να διαλέξει άμεσα με ποια κοπέλα θέλει να συνεχίσει να βγαίνει, διαφορετικά θα μιλήσει και στις δύο. Ο Δημοσθένης οργανώνει διάρρηξη στο σπίτι του Ισίδωρου, ενώ εκείνος ετοιμάζεται να παραθέσει επίσημο δείπνο για να γιορτάσει τον γάμο του με την Αμαλία…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου