Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η γη της ελιάς”: Αυτός είναι ο μυστηριώδης Τζον που θα φέρει τα πάνω κάτω

Ένας Ελληνοαμερικάνος θα αλλάξει την ιστορία στη Μάνη

Η ζωή της Αθηνάς θα αλλάξει στα επόμενα επεισόδια της Γης της ελιάς καθώς νέος έρωτας την περιμένει, όπως επιβεβαίωσε και ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου.

Ο μυστηριώδης άντρας που θα δούμε δεν είναι άλλος από τον Απόστολο Γκλέτσο. Το TiVi Σίριαλ αποκάλυψε ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του στη σειρά.

Όπως έχουμε δει, η Αθηνά, εκτός από τον παράνομο έρωτα που έζησε με τον Δημήτρη που την οδήγησε ακόμα και στη φυλακή, δεν έχει απασχολήσει με την ερωτική της ζωή.

Ειδικά τώρα που έγινε ανάδοχη μητέρα της Φιλιώς μοιάζει να την απασχολεί μόνο η τύχη του παιδιού.

Όπως έχουμε ήδη δει στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς, ο Ισίδωρος Βρεττάκος αναθέρμανε τις σχέσεις του με την αμερικανική αγορά με ένα ταξίδι αστραπή στη Βοστόνη όπου και παντρεύτηκε κρυφά.

Μάλιστα ανέφερε ότι συναντήθηκε με έναν Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για την παραγωγή των Βρεττάκων.

Αυτός ο Ελληνοαμερικανός θα κάνει την εμφάνισή του στη Μάνη για δουλειές. Το όνομά του, Τζον Μαυρίδης και θα έχει συναντήσεις με την οικογένεια Βρεττάκου και φυσικά με την Αθηνά.

Η γοητευτική χήρα τον σαγηνεύει αλλά όπως θα δούμε ούτε εκείνης της είναι αδιάφορος.

Σιγά- σιγά έρχονται κοντά και αναπτύσσεται μεταξύ τους μια τρυφερή σχέση που θα εξελιχθεί σε έρωτα με βάθος και πάθος, όπως αναφέρει το περιοδικό.

Μάλιστα η μητέρα της Αθηνάς, η καπάτσα Μαρία θα είναι πολύ σύμφωνη. «Χαίρομαι για την επιλογή της. Είχαμε πρώτα έναν πιτσιρικά, μετά πέσαμε σε έναν σιτεμένο και τώρα βρήκαμε την κατάλληλη ηλικία» θα πει.

Φαίνεται όμως ότι ο Τζον δεν θα αλλάξει μόνο τη ζωή της Αθηνάς αλλά θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλη την οικογένεια των Βρεττάκων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου