Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς”: Ο Χρήστος έρχεται πιο κοντά με την Αριάδνη

Απόψε στις 21.00 το νέο επεισόδιο στο MEGA

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Γη της Ελιάς”:

Η Ασπασία εξηγεί στην Αρετή την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει.

Την ίδια ώρα η Αφροδίτη συμβουλεύει την Ιουλία να μη μεταβιβάσει ακίνητη περιουσία στην Αριάδνη, γιατί θα είναι σαν να τη δωροδοκεί.

Η Ιουλία όμως το βλέπει σαν πράξη αγάπης. Η Άννα επιμένει να χωρίσει τον Πότη, ενώ εκείνος προσπαθεί να την προσεγγίσει.

Ο Χρήστος αρχίζει να έρχεται πιο κοντά με την Αριάδνη και τον Λυκούργο τον ζώνουν τα φίδια. Η Μαργαρίτα προειδοποιεί τον Παρασκευά να διαλέξει άμεσα με ποια κοπέλα θέλει να συνεχίσει να βγαίνει, διαφορετικά θα μιλήσει και στις δύο. Ο Δημοσθένης οργανώνει διάρρηξη στο σπίτι του Ισίδωρου, ενώ εκείνος ετοιμάζεται να παραθέσει επίσημο δείπνο για να γιορτάσει τον γάμο του με την Αμαλία…

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Χάρη στον Ορέστη, ο Πότης και η Άννα επιστρέφουν με ασφάλεια και οδηγούνται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η στάση της Άννας παραμένει σκληρή και είναι αποφασισμένη να κάνει αίτηση διαζυγίου μόλις πάρει εξιτήριο.

Ο Δημοσθένης καλεί στο σπίτι τον Στάθη με την Αριάδνη για να τους κάνει το τραπέζι και η Ασπασία αισθάνεται αμηχανία. Ο Ισίδωρος κάνει κουβέντα στον Στάθη για την Αριάδνη και του δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις. Αργότερα, η Αριάδνη πηγαίνει στην ταβέρνα και ο Χρήστος τής ανακοινώνει ότι την προσλαμβάνει, ενώ πάντα ανάμεσά τους υποβόσκει αμοιβαία έλξη.

Ο Γιώργης μπαίνει στο καφενείο και βλέπει τη Δήμητρα με τον Ορέστη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι. Ο Λυκούργος δέχεται μια κλήση από δικηγόρο που τον ενημερώνει ότι το διαζύγιό του με τη Χάιδω θα έχει βγει σε λίγες μέρες.

Η Ιουλία βρίσκεται σε απόγνωση και αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στην Αριάδνη, σε μια προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση τους…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου