Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Πανθέοι”: Ο Κίτσος αντιμετωπίζει τη σκληρότητα της μητέρας του

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο των “Πανθέων“:

Ο Ανδρέας είναι καθ’ οδόν για την Κόρινθο και η Μάρμω με τον Κίτσο πια έχουν δυο επιλογές. Να μείνουν και να αντιμετωπίσουν τον Ανδρέα ή να χωρίσουν. Ο Κίτσος είναι αποφασισμένος για το πρώτο.

Η Μάρμω όμως, δεν είναι και τόσο σίγουρη και πρέπει να πάει μία δύσκολη απόφαση. Παράλληλα, στην Αθήνα, η Δέσποινα έχει διαβάσει το γράμμα της Μάρμως προς τον Κίτσο και πλέον ξέρει κι αυτή την αλήθεια για την απιστία της στον αδελφό της.

Γίνεται έξαλλη με το γιο της και ο τελευταίος αναγκάζεται να δει το σκληρό της πρόσωπο. Ο Στάθης θα υπερασπιστεί για μια ακόμη φορά τη Ματούλα και θα συνειδητοποιήσει πλέον πως αυτή είναι η γυναίκα που θέλει να περάσει όλη τη ζωή του μαζί της.

Η Ματούλα όμως βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ο Μαρμάρης, αφού μαθαίνει κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη Ματούλα βάζει μπροστά ένα νέο σατανικό σχέδιο που θα επηρεάσει τις ζωές των δυο κοριτσιών, και της Ματούλας αλλά και της αδερφής της, της Πέλλας.

Η Ιλαρία μαθαίνει την αλήθεια για το μυστικό της κατάρας, ενώ η Χρυσοστόμη προσπαθεί να πείσει την Καλή να πάρει πίσω την κατάρα. Η τελευταία, όχι μόνο δεν δέχεται, αλλά δίνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά σε Αθήνα και Κόρινθο, στο Γραμματικό, η Θάλεια, μετά από τις πιέσεις της Μερόπης, θα αποφασίσει να δεχτεί να παντρευτεί. Όμως θα θέσει τους δικούς της όρους…

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου