Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Maestro”: Όλα τα νέα πρόσωπα – Το στυγερό έγκλημα, ο φονιάς, και η ανακάλυψη

Το “Maestro” έρχεται με τον Β’ κύκλο του τον χειμώνα στο MEGA

ΜΑΕΣΤΡΟ

Με κινηματογραφικές προδιαγραφές γυρίζονται εδώ και λίγο διάστημα τα νέα επεισόδια του Β’ κύκλου της δραματικής σειράς “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που πρόκειται να δούμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, στον νέο κύκλο του “Maestro”, ο Ορέστης ο κεντρικός ήρωας που ενσαρκώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς, βλέπει τη ζωή του να αλλάζει, όπως αναφέρει το “Mytv”.

Συγκεκριμένα, ο Ορέστης πρόκειται να γίνει πατέρας, καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Β’ κύκλου θα δούμε και το πώς εξελίσσεται η εν λόγω εγκυμοσύνη.

ΜΑΕΣΤΡΟ

Συγχρόνως, πρόκειται να δούμε να ξετυλίγεται η υπόθεση της δολοφονίας του Χαράλαμπου, καθώς το πτώμα του βγαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας και η υπόθεση συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία των Παξών.

Παράλληλα, νέα πρόσωπα μπαίνουν στο καστ και έρχονται για να ανακατέψουν την «τράπουλα» των εξελίξεων.

Μεταξύ άλλων, θα δούμε και έναν ερευνητή, ο οποίος φτάνει στο νησί προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια γύρω από το στυγερό έγκλημα και να ανακαλύψει τον ένοχο. Τον ρόλο του πρόκειται να ερμηνεύσει, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Μπερικόπουλος, ο οποίος πέρυσι υποδύθηκε τον Θοδωράκη στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA.

Επίσης, έχει γίνει γνωστό ότι θα δούμε και άλλα πρόσωπα να μπαίνουν στην ιστορία.

Ένα από αυτά θα είναι η Λένα Παπαληγούρα, η οποία θα υποδυθεί την αδελφή του γιατρού Μιχάλη, που ενσαρκώνει ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

Δείτε επίσης: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του “Maestro”

 

Ακόμα, η Γεωργία Τσαγκαράκη και ο Αλέξανδρος Μούκανος θα υποδυθούν τους γονείς της τηλεοπτικής Γιάννας, που υποδύεται η νεαρή ηθοποιός Τόνια Μαράκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο καστ της σειράς παραμένουν όλοι οι ηθοποιοί που απολαύσαμε στον Α’ κύκλο.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου