Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ψυχοκόρες”: Το συγκλονιστικό τέλος του πρώτου κύκλου

Τι θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια των “Ψυχοκόρων” του Α’ κύκλου

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Η κορυφαία παραγωγή εποχής «Ψυχοκόρες» κλείνει τον πρώτο της κύκλο με ένα σκληρό τέλος που θα λυγίσει τους θεατές.

Αυτή την Παρασκευή 3/11, έρχονται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ τα δύο τελευταία συνταρακτικά επεισόδια του πρώτου μέρους της ιστορίας των τεσσάρων ψυχοκορών, μιας ιστορίας που ξάφνιασε κοινό και κριτικούς.

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Από το πρώτο επεισόδιο της σειράς, η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα μάς παρέσυρε στη σκληρή πραγματικότητα της εποχής και το κορυφαίο cast αποθεώθηκε για τις εξαιρετικές ερμηνείες που μας ανατρίχιασαν.

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Η δραματική κατάληξη του πρώτου κύκλου θα μας αφήσει με κομμένη την ανάσα, κορυφώνοντας την αναμονή για τη συνέχεια. Ο δεύτερος κύκλος έρχεται σύντομα αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, καθώς αναμένεται να προβληθεί στη streaming πλατφόρμα στις αρχές του 2024.

 

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ Α’ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

Επεισόδιο 19 – «Το σταμνί πολλές φορές πάει στη βρύση, μία σπάει»

Ο Παύλος και η Βασιλική ζουν τον έρωτά τους, αλλά η Βασιλική νιώθει τύψεις απέναντι στη Μάγια. Ο Σώτος βοηθάει τη Νέλλα στην απεξάρτησή της και δεν ξεχνά την υπόσχεση που έχει δώσει στη Μαρίκα.

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Ο Κοσμάς κι ο Σώτος συναντιούνται με τον Αρδίτη για να συνεργαστούν. Οι αποφάσεις της Μάγιας ξενίζουν τις γυναίκες στον Σύλλογο. Ο Ερμής είναι καταχρεωμένος και κινδυνεύει. Ο Μέλιος βρίσκει κάποιες χρυσές λίρες και της δίνει στην Ευανθία να τις φυλάξει για τον γάμο του με την Φρόσω.

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Η Ευανθία πιστεύει πως η Φρόσω είναι έγκυος. Η Δεσποινιώ αυτή τη φορά δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τον Κοσμά…

 

Επεισόδιο 20 – «Ο σπόρος της απελπισίας»

Η Δεσποινιώ είναι ένα ψυχολογικό ράκος μετά το συμβάν με τον Κοσμά. Η Μαρίκα, προκειμένου να προστατεύσει την αδερφή της από τον Τάσο, αποκαλύπτει στον Κοσμά για τη σχέση του τελευταίου με τη Νέλλα.

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Ο Κοσμάς εξοργίζεται και τον συναντά, ενώ το σχέδιο του Τάσου για τη Δεσποινιώ μπαίνει νωρίτερα σε εφαρμογή. Ο Αρδίτης μαθαίνει για τη σχέση του Παύλου με τη Βασιλική αλλά και για τα χρέη του Ερμή, ενώ η αρρώστια του πατέρα του Παύλου αναγκάζει τον Παύλο να πάρει σκληρές αποφάσεις.

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Η Μάγια αμφισβητείται ως Πρόεδρος του Συλλόγου. Ο γιατρός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Φρόσως και η Ευανθία νιώθει πως ο Μέλιος απειλεί πλέον το σπιτικό της.

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου