Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Όρκος ΙΙ: Ο Φίλιππος περνάει δύσκολες στιγμές στη φυλακή

Πρεμιέρα για την σειρά «Όρκος ΙΙ» την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του «Όρκου»

Όρκος ΙΙ: Ο Φίλιππος Ραζής γνωρίζει τον δύσκολο κόσμο της φυλακής, ενώ αποφασίζει να απομακρύνει από κοντά του τη Μαριτίνα, για να την προστατεύσει. Λίγες ημέρες μέτα, ο άντρας σώζει τη ζωή ενός συγκρατούμενού του. Παράλληλα, ο Ραφαήλ συλλέγει στοιχεία για επανεκδίκαση της υπόθεσης.

Εφόσον το δικαστήριο έχει αποφανθεί ότι ο Φίλιππος Ραζής είναι ένοχος για τον θάνατο του Νικήτα, ο γιατρός ζει στη φυλακή. Σύντομα, λοιπόν, έρχεται αντιμέτωπος με τον σκληρό κόσμο που υπάρχει εκεί και περνάει αρκετά δύσκολα. Εντωμεταξύ, μαθαίνει για ένα στοίχημα που υπάρχει γύρω από το όνομά του και αποφασίζει να πάρει μία σκληρή απόφαση.

Αυτή δεν είναι άλλη από τα να βγάλει τη σύζυγό του, τη Μαριτίνα, από τη ζωή του και να την απωθήσει από κοντά του, για να την προστατεύσει. Μάλιστα, ο Φίλιππος προβαίνει σε αυτή την πράξη πριν εκείνη προλάβει να του πει ένα σημαντικό νέο. Λίγες ημέρες αργότερα, ο γιατρός σώζει έναν συγκροτούμενο του από επιληπτική κρίση και για πρώτη φορά οι άνθρωποι με τους οποίους συμβιώνει τον βλέπουν διαφορετικά. Καθώς ο Φίλιππος αρχίζει να ανεβαίνει στα μάτια των συγκρατουμένων του, προκαλεί την έντονη δυσαρέσκεια του αρχηγού της πτέρυγας, του Ιάγου. Την ίδια ώρα, η Μαριτίνα επιμένει να επισκέπτεται τον άντρα της στη φυλακή, ωστόσο εκείνος δεν εμφανίζεται στο επισκεπτήριο, απογοητεύοντάς την.

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Ραφαήλ, ο οποίος επιστρέφει στα καθήκοντα του στο νοσοκομείο, όπου κάποια στιγμή βγαίνει εκτός εαυτού, ξεσπώντας στους συνεργάτες του. Παράλληλα, η Θάλεια αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στη δουλειά της και στα πιστεύω της. Αργότερα, η νεαρή δημοσιογράφος, όντας απελπισμένη με την κατάσταση του πατέρα της, παίρνει μία απόφαση, η οποία τους θέτει σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Από την άλλη, ένας άνθρωπος-κλειδί από το παρελθόν επιστρέφει στη ζωή της Εριέττας, καθώς και στο νοσοκομείο.

Οι μέρες κυλούν και ο Ραφαήλ στηρίζει τη θάλεια, ενώ την ίδια στιγμή παίρνει τη σοβαρή απόφαση να βοηθήσει τον Φίλιππο. Έτσι, προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία προκειμένου να γίνει επανεκδίκαση της υπόθεσης του φίλου και συνεργάτη του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου