Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Παραλία: Ένας εφιάλτης ξεκινάει για την οικογένεια Αρχοντάκη

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:45

Η ΠΑΡΑΛΙΑ

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1 «Η Παραλία»:

Ο Παύλος ξεναγεί τον Γιώργο στην επιχείρηση του Αρχοντάκη και μοιράζεται μαζί του όλες τις λεπτομέρειες της δραστηριότητάς τους. Έπειτα, όλοι μαζί, επισκέπτονται το νέο μαγαζί του Παπαγιαννάκη στο Ηράκλειο και περνούν ένα ευχάριστο βράδυ.

Η Αντιγόνη, ταραγμένη, μετά την επιθετική συμπεριφορά του Δημητρού, αναζητά παρηγοριά, αλλά και περισσότερες πληροφορίες από τη Νικολίνα. Το τελευταίο βράδυ της Υπατίας στον τόπο της παιδικής ηλικίας, τη φέρνει αντιμέτωπη με τα συναισθήματά της και τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο της.

Ένας εφιάλτης ξεκινάει για την οικογένεια Αρχοντάκη, λίγο πριν από την αναχώρηση της Υπατίας για το Λονδίνο. Πόσα σκοτεινά μυστικά βασανίζουν την οικογένεια Αρχοντάκη;

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η επίσκεψη της Υπατίας και του Γιώργου στην Κρήτη ολοκληρώνεται, καθώς είναι η τελευταία τους μέρα στον τόπο της παιδικής ηλικίας της Υπατίας.

Θα συναντήσει ξανά την κολλητή της, τη Μαρία, με την οποία περνάει μια μέρα γεμάτη αναμνήσεις από το κοινό τους παρελθόν. Παράλληλα, ο Γιώργος επισκέπτεται, μαζί με τον Παύλο, την επιχείρηση του Διονύση στο Ηράκλειο, συζητώντας για το επαγγελματικό τους μέλλον, μετά την ένταξή του στην οικογένεια Αρχοντάκη. Η απροσδόκητη επίσκεψη που δέχεται ο Πιτ, τον φέρνει αντιμέτωπο με μια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρει.

Η ΠΑΡΑΛΙΑ

Ο Γράντος αγωνίζεται για να αποσυρθεί από τις δουλειές που κάνει για λογαριασμό του Αρχοντάκη, δίχως αποτέλεσμα. Μια ακόμη κρίση του Δημητρού, αυξάνει τις υποψίες της Αντιγόνης για τα μυστικά που κρύβει η Νικολίνα και ο γιος της. Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει στα Μάταλα, όλα αρχίζουν να αλλάζουν στο χωριό και νέα σκοτεινά μυστικά έρχονται στο φως.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου