Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ο γιατρός: Οι πρωταγωνιστές της σειράς και οι ρόλοι που υποδύονται

Η σειρά έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha και μας δείχνει τη ζωή εντός γιατρού με αμνησία και τις ανατροπές της ζωής του

Μία ακόμη δραματική σειρά έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα του Alpha, με τη σειρά, Ο γιατρός, να έρχεται σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που θα υποδυθεί έναν επιτυχημένο γιατρό και διευθυντή νοσοκομείου θα έρθει αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη.

Ένας συγγενής ασθενούς αποφασίζει να τον πυροβολήσει, με αποτέλεσμα ο Ανδρέας (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) να πάθει αμνησία.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης)

Ο Ανδρέας Βρεττός εργαζόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου – ως διευθυντής της Παθολογικής κλινικής. Χωρισμένος από τη γυναίκα του Άννα (Δήμητρα Σιγάλα) και αποξενωμένος από την κόρη του Κέλλυ (Μαριέλλη Μανουδάκη), διατηρούσε μια κρυφή σχέση με την συνεργάτιδά του και δεξί του χέρι στο νοσοκομείο, Σοφία (Βασιλική Τρουφάκου).

Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας από τον πατέρα ενός ασθενούς, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας ξυπνάει στο χειρουργείο ζωντανός αλλά έχοντας χάσει από τη μνήμη του τα τελευταία 12 χρόνια. Προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια του και επιστρέφει στο νοσοκομείο ως βοηθητικός γιατρός, χωρίς να έχει καμία εξουσία ή ελευθερία – βρίσκεται εκεί για να βοηθάει τους εκπαιδευόμενους γιατρούς. Σε αυτή τη φάση της ζωής του τον συναντάμε.

 

Άννα Γρηγοριάδη (Δήμητρα Σιγάλα)

Η Άννα, μια δυναμική γυναίκα που επιχειρεί να ισορροπήσει την επαγγελματική της πορεία με τις οικογενειακές και προσωπικές της ανάγκες, είναι πρώην σύζυγος του Ανδρέα (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) και διευθύντρια του νοσοκομείου. Η αμνησία του Ανδρέα και η «επανεκκίνησή του» δημιουργεί προβλήματα στην Άννα: αφενός γιατί μέσω του Ανδρέα ξαναζεί τον τραγικό χαμό του γιού της, αφετέρου επειδή ανακαλύπτει πως παρά τα τόσα χρόνια και ό,τι έγινε, τα συναισθήματά της για αυτόν παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση μεν αλλά ενεργά.

 

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενούς τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος.

Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι του προκαλεί αμνησία των δώδεκα τελευταίων χρόνων, οι μνήμες του αφορούν έναν «διαφορετικό» άνθρωπο, έναν άνθρωπο που υπήρχε δώδεκα χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν ένας παθολόγος που διεκδικούσε την αναγνώριση της αξίας του, πατέρας δύο παιδιών και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

Στο παρόν, που δεν θυμάται, ο Ανδρέας είναι πολύ αυστηρός και σκληρός με τον περίγυρό του, σύμφωνα με το περιοδικό «TiVi Σίριαλ» και έχει πλέον χωρίσει από τη σύζυγό του και διευθύντρια του νοσοκομείου, Άννα Γρηγοριάδη (Δήμητρα Σιγάλα), μετά την απώλεια του γιου το0υς.

Ο θεράποντας ιατρός και φίλος του, Απόστολος Ιωάννου (Αλέξανδρος Κωχ), και η τέως σύζυγός του, συμφωνούν ότι ο Ανδρέας πρέπει να «εκτεθεί» σταδιακά και μεθοδικά στην γνώση των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία δώδεκα χρόνια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου