Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ρόλος-έκπληξη για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο στον «Παράδεισο των κυριών»

Ποιος είναι ο Σίμος που θα υποδυθεί;

Λίγο πριν από την πρεμιέρα, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20.00, του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μας συστήνει τον ήρωα που υποδύεται.

«Στο πρόσωπο του Σίμου αναγνωρίζω το στοιχείο εκείνο του πολυμήχανου ανθρώπου που ξέρει να μάχεται, να παλεύει, άλλοτε σαν λιοντάρι και άλλοτε σαν αλεπού»! Ο Σίμος Πολύζος έχει σπουδάσει φιλοσοφία της τέχνης, παρόλο που ήταν διάνοια στα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, μόνο και μόνο για να εναντιωθεί στα σχέδια των θετών του γονιών Χρήστου και Δωροθέας.

Στα τέσσερα χρόνια του, ο βιολογικός πατέρας του πέθανε και η Βικτώρια πήρε το παιδί στο ίδρυμα το οποίο διευθύνει. Το παιδί εκεί δέχτηκε τη σκληρή συμπεριφορά των μεγαλύτερων παιδιών, τα οποία ζήλευαν την ιδιαίτερη μεταχείριση που είχε από τη διευθύντρια και τον παίδευαν, μέχρι που ένα παιδάκι τον έριξε από τη σκάλα και ο μικρός Σίμος κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του. Το ίδρυμα έκλεισε προσωρινά για λόγους ασφαλείας και ο Σίμος, έπειτα από μήνες στο νοσοκομείο, υιοθετήθηκε, ύστερα από μεσολάβηση της Βικτώριας, από τη Δωροθέα Πολύζου, αδελφή της Όλγας, και τον τότε σύζυγό της Χρήστο Πολύζο.

Οι θετοί του γονείς, και ιδιαίτερα ο πατέρας του, ήταν πολύ αυστηροί και χρησιμοποιούσαν σχεδόν βάρβαρες τιμωρίες για να τον νουθετήσουν. Παρ’ όλες τις αυστηρές τιμωρίες των γονιών, ο Σίμος δεν συνετίστηκε ποτέ, έμαθε όμως να κινείται υπόγεια, για να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει.

Στην εφηβεία ο πατέρας του εγκατέλειψε τη μητέρα του για μια νεότερη γυναίκα κι εκείνος τη βοήθησε να του πάρει όλη την περιουσία του και στάθηκε στο πλευρό της. Έπειτα από μια έντονη εφηβεία, κατάλαβε ότι με την καλή συμπεριφορά μπορεί να κερδίσει πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι με το θυμό και την επανάσταση. Στα δεκαεννιά του χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα με μοναδικό σκοπό να βρει το αγόρι που τον είχε σπρώξει από τις σκάλες και να τον εκδικηθεί. Η Βικτώρια, καθώς και ο παιδικός του φίλος από το ίδρυμα, ο Ρένος, προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να τον βρουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Ο Σίμος θα έρθει στην Αθήνα για να εκδικηθεί, για πολλούς λόγους, τον Ντίνο Παπακώστα, αλλά μέσα από αυτή τη διαδρομή θα ανακαλύψει τρομακτικά πράγματα τόσο για τους θετούς όσο και για τους βιολογικούς του γονείς.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 19/9/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Το 11ο live του J2US θα μεταδοθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου

Marketing

Η καμπάνια αναπτύσσεται σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, digital και social μέσα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member