Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Χρύσα προσπαθεί να εξιχνιάσει τις παρασκηνιακές σχέσεις της διεύθυνσης του σχολείου

Aπόψε στις 21:45 στην ΕΡΤ1.

Κάνε ότι κοιμάσαι, απόψε στις 21:45 στην ΕΡΤ1.

Κάνε ότι κοιμάσαι – Επεισόδιο 3ο: Ο Νικόλας αποφασίζει να δεχτεί την πρόσκληση και να δουλέψει για το ιδιωτικό σχολείο, έχοντας παράλληλα στόχο να μάθει τι ήταν αυτό που προσπάθησε να του αποκαλύψει ο νεκρός καθηγητής στη δεξίωση. Έχει όμως έναν όρο: να προσλάβουν έναν πρώην μαθητή του ως υπάλληλο στο κυλικείο.

Η Αστυνομία ανακαλύπτει ποιος μαθητής τράβηξε το βίντεο της συζύγου του διευθυντή με τον νεκρό καθηγητή. Το πρόβλημα του Ίσσαρη τώρα, πέρα από την πίεση που δέχεται από την προϊσταμένη του, είναι οι φήμες ότι μια μαθήτρια του Κολλεγίου είχε ερωτικές σχέσεις με τον νεκρό γυμναστή.

Οι εκλεκτοί μαθητές του σχολείου, ο Γιώργος και ο Σταύρος, μοιάζουν να έχουν κάποιο μυστικό που κανείς δεν θα ήθελε να διαρρεύσει. Ποιος από τους δύο παγίδευσε ποιον; Ποιοι άλλοι μαθητές επηρεάζονται από τη συμπεριφορά των δύο; Ποια είναι η μαθήτρια που είχε σχέση με τους μαθητές που αποβλήθηκαν την προηγούμενη χρονιά για διακίνηση και που τους είχε πουλήσει ένα πρόγραμμα για να χακάρουν κάμερες και κινητά;

Η Αστυνομία προσπαθεί να εξηγήσει γιατί ο διευθυντής του σχολείου να πληρώσει στον εκβιαστή ένα μεγάλο ποσό για να μην κυκλοφορήσει το βίντεο με τη σύζυγό του, αν γνώριζε ο ίδιος ότι η Δέσποινα δεν είχε καμία ερωτική επαφή με τον γυμναστή.

Η Χρύσα προσπαθεί να εξιχνιάσει τις παρασκηνιακές σχέσεις της διεύθυνσης του σχολείου με τον καθηγητή και υποπτεύεται ότι το θύμα ήταν μπλεγμένο με κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Ο Νικόλας αποκτάει στην αίθουσα τους πρώτους θαυμαστές, αλλά και εχθρούς. Το πιο επικίνδυνο μυστικό, όμως, θα αποκαλυφθεί από τον αδελφικό του φίλο, τον Κάσδαγλη. Τι προσπαθούσε να του πει, όταν τον παρακαλούσε να δουλέψουν και οι δύο στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου