Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Παραλία»: Υπατία και Γιώργος αποφασίζουν να παντρευτούν

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1;

Ο Καραχάλιος έρχεται αντιμέτωπος με νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς. Από την άλλη, ο Γιώργος και η Υπατία, έπειτα από κάποιες στιγμές έντασης, αποφασίζουν τελικά να παντρευτούν και ανακοινώνουν τα ευχάριστα νέα στη Μαρία. Παράλληλα, ο Αρχοντάκης ψάχνει να ανακαλύψει την κρυφή σχέση του Παύλου.

Η Υπατία ξεναγεί τον Γιώργο στο οικογενειακό σπίτι της στο Ηράκλειο. Τότε εκείνος βρίσκει ευκαιρία και της αποκαλύπτει τη συζήτηση που είχε με τον πεθερό του, τον Διονύση, σχετικά με το μέλλον τους στην Κρήτη. Η κουβέντα αυτή φέρνει στο προσκήνιο εντάσεις αλλά και ερωτηματικά για τη μελλοντική τους, κοινή, πορεία. Λίγο μετά, η συνάντηση που έχει το ζευγάρι με τον Γράντο φορτίζει συναισθηματικά την ατμόσφαιρα και προξενεί μεγάλη ανησυχία στον Γιώργο.

Παράλληλα, ο Καραχάλιος, μετά τη συζήτησή του με τον Λευτέρη, έρχεται αντιμέτωπος με νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς, αποκαλύπτοντας πτυχές που δεν ήταν τόσο αθώες όσο περίμενε. Στα Μάταλα τώρα, η Αντιγόνη ρωτάει ευθέως τον Χάρη για τη συνάντησή του με την Υπατία. Μάλιστα, η γυναίκα δεν διστάζει να εκφράσει τις ανησυχίες της για τη σχέση της κόρης της με τον γοητευτικό γιατρό. Οι ώρες περνούν και η Υπατία με τον Γιώργο εξακολουθούν να συζητούν για το μέλλον τους κάνοντας όνειρα για έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Ωστόσο, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουν δεν είναι πάντα εύκολες.

 

Ο Διονύσης αναζητά πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του

Ο Παύλος, παρά το περιστατικό με τον Λώλο, εξακολουθεί να βρίσκεται με την Καίτη. Παράλληλα, ο Διονύσης αναζητά πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του, κάνοντας μια επίσκεψη στον Αρβανιτάκη. Από την άλλη, ο Καραχάλιος αποφασίζει να αντιμετωπίσει, ανοιχτά τη Μαρία σχετικά με το ύποπτο παρελθόν της Ρηνιώς και οι αποκαλύψεις που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το παρελθόν του Χάρη συνεχίζει να τον στοιχειώνει τις νύχτες, αποκαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά της ζωής του πριν από την άφιξή του στην ειδυλλιακή παραλία.

Οι ώρες περνούν και η Υπατία με τον Γιώργο επιστρέφουν στα Μάταλα με το κλίμα μεταξύ τους να είναι τεταμένο εξαιτίας της συζήτησης που είχαν στο ταξίδι τους. Μάλιστα, η αναποφασιστικότητα της κοπέλας σχετικά με τα επόμενα βήματα της σχέσης της με τον Γιώργο γίνεται όλο και πιο έκδηλη, καθώς η πρόσφατη συμπεριφορά και οι πεποιθήσεις του τη βρίσκουν αντίθετη. Την επόμενη μέρα, ένα νέο περιστατικό βανδαλισμού στο καφενείο του Σήφη στρέφει τις υποψίες στους χίπηδες και βαθαίνει ακόμα περισσότερο το ρήγμα στη σχέση τους με τους ντόπιους.

Ο βανδαλισμός σε συνδυασμό με την τραγική δολοφονία και τις κατηγορίες προς τους χίπηδες μαρτυρούν την προσπάθεια κάποιου να τους εκδιώξει από τη γραφική παραλία των Ματάλων.

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου