Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Ο Νικόλας συγκρούεται με τον Κάσδαγλη

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Χαμός στα επόμενα επεισόδια της αστυνομικής δραματικής σειράς της ΕΡΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας του καθηγητή. Από την άλλη, ο Νικόλας ξεκινά να εργάζεται στο ιδιωτικό σχολείο και αποκτά θαυμαστές αλλά και… εχθρούς. Λίγο μετά, ο Κάσδαγλης βρίσκει το θάρρος και αποκαλύπτει στον καθηγητή ένα μυστικό με αποτέλεσμα να συγκρούονται έντονα.

Ο Νικόλας, κατόπιν σκέψης, αποφασίζει τελικά να δεχτεί την πρόταση και να αρχίσει να εργάζεται στο ιδιωτικό σχολείο. ‘Έχει, όμως, έναν όρο και αυτός είναι να προσλάβουν ως υπάλληλο στο κυλικείο έναν πρώην μαθητή του. Παράλληλα, ο άντρας έχει στόχο να μάθει τι ήταν αυτό που προσπάθησε να του αποκαλύψει ο καθηγητής το βράδυ της δεξίωσης λίγη ώρα πριν τον δολοφονήσουν. Από την άλλη, η Αστυνομία, συνεχίζοντας τις έρευνες για τον φόνο, ανακαλύπτει ποιος μαθητής τράβηξε το βίντεο της συζύγου του διευθυντή με τον νεκρό καθηγητή. Το πρόβλημα του Ίσσαρη τώρα, πέρα από την πίεση που δέχεται από την προϊσταμένη του, είναι και οι φήμες ότι μία μαθήτρια του κολλεγίου είχε ερωτικές σχέσεις με τον γυμναστή που δολοφονήθηκε. Την ίδια ώρα, οι εκλεκτοί μαθητές, ο Γιώργος και ο Σταύρος, μοιάζουν να έχουν κάποιο μυστικό που δεν θέλουν με τίποτα να διαρρεύσει. Το ζήτημα, όμως, που προκύπτει είναι πως κάποιοι άλλοι συμμαθητές τους επηρεάζονται από τη συμπεριφορά τους.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μια μαθήτρια που είχε σχέση με τα παιδιά που αποβλήθηκαν την προηγουμένη χρονιά για διακίνηση τους είχε πουλήσει ένα πρόγραμμα για να χακάρουν κινητά και κάμερες.

 

Οι Αρχές στρέφονται προς νέα κατεύθυνση

Η Αστυνομία προσπαθεί να εξηγήσει για ποιο λόγο ο διευθυντής του σχολείου πλήρωσε ένα τόσο μεγάλο ποσό στον εκβιαστή του για να μην κυκλοφορήσει το βίντεο με τη σύζυγό του αν ο ίδιος γνώριζε πως η Δέσποινα δεν είχε καμία ερωτική επαφή με τον γυμναστή. Την ίδια στιγμή, η Χρύσα παλεύει να εξιχνιάσει τις παρασκηνιακές σχέσεις της διεύθυνσης του σχολείου με τον καθηγητή και υποπτεύεται ότι ίσως ήταν μπλεγμένοι με κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Την επόμενη μέρα, ο Νικόλας αποκτά στην αίθουσα τους πρώτους θαυμαστές αλλά και… εχθρούς. Λίγο αργότερα, ο Κάσδαγλης βρίσκει το θάρρος και του αποκαλύπτει ένα επικίνδυνο μυστικό .Το συγκεκριμένο αφορά αυτό που προσπάθησε να του πει όταν τον παρακαλούσε να δουλέψουν και οι δύο στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο. Όπως είναι φυσικό, όταν ο Νικόλας μαθαίνει την αλήθεια, συγκρούεται έντονα μαζί του για τα μυστικά που είχε τόσο καιρό ο αδελφικός του φίλος και αρνιόταν να του τα αποκαλύψει. Παράλληλα, οι Αρχές στρέφονται προς νέα κατεύθυνση και διερευνούν την πιθανότητα ο διευθυντής του σχολείου να ήθελε νεκρό τον γυμναστή.

 

Ο Ίκαρος ανησυχεί για την κόρη του

Την επόμενη μέρα, η μαθήτρια που φορολογείται πως είχε ερωτικές σχέσεις με το θύμα παραδέχεται στην Αστυνομία ότι το διέδωσε σε όλους η ίδια, χωρίς να είναι αλήθεια. Όμως στη συνέχεια η Αμάντα λέει στον πατέρα της ότι το έκανε για άλλους λόγους, με αποτέλεσμα ο Ίκαρος να αρχίσει να ανησυχεί ιδιαίτερα για την κόρη του. Από την άλλη, ο υπεύθυνος ασφαλείας του ιδιωτικού σχολείου επιμένει ότι ο γυμναστής ήταν ένας επικίνδυνος εκβιαστής. Ταυτόχρονα, ο Ίσσαρης συνεχίζει να εξετάζει με προσοχή όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ενώνοντας, λοιπόν, όλα τα κομμάτια του παζλ, καταλήγει στο συμπέρασμα πως η παρουσία ουσιών που βρέθηκαν στον οργανισμό του θύματος συνδέονται με τις σαδιστικές λεπτομέρειες της εκτέλεσής του. Συγχρόνως, η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα, την καθηγήτρια Μαθηματικών, γίνεται ολοένα και πιο αμήχανη μιας και εκείνη θεωρεί ότι η παρουσία του στο σχολείο είναι μια κακή επιλογή του Σταματάκη. Οι μέρες περνούν και ο Λημνιός εμφανίζεται ζητώντας από τον Ίσσαρη μια προσωρινή εκεχειρία.

Ο όρος είναι να σταματήσουν με την Άννα να προσπαθούν να τον στριμώξουν, ενώ στη συνέχεια καταφέρνει και βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο. Παράλληλα, η Δέσποινα προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον Νικόλα για το μυστικό της με τον Κάσδαγλη. Ποιος μαθητής προσπαθεί να ανοίξει τα μάτια στον διευθυντή για τον Σταύρο και τον Γιώργο; Τι υποπτεύεται ότι έχουν κάνει; Και κυρίως για ποιο λόγο η μαθήτρια που διέδωσε ότι είχε σχέσεις με τον γυμναστή έλεγε τόσο καιρό ψέματα;

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου