Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Ψυχοκόρες»:Όσα θα δούμε στο 5ο και 6ο επεισόδιο της νέας σειράς του ANT1+

Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική σειρά εποχής που προβάλλεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, έχει ξεκινήσει δυναμικά και κάθε επεισόδιο μας βυθίζει όλο και περισσότερο στη δεκαετία του 1950 και στην εποχή όπου το γυναικείο σώμα ήταν, ταυτόχρονα, τόπος ιερός και νόμισμα επιβίωσης.

Όσοι είδαν τα πρώτα συνταρακτικά επεισόδια μιλούν ήδη για μια σειρά που θα αφήσει ιστορία στην ελληνική μυθοπλασία, χάρη στις αριστουργηματικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της, αλλά και στην πρωτότυπη θεματολογία της που φέρνει στο φως τον θεσμό-πληγή των ψυχοκορών.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Επεισόδιο 5 – «Φίλος ή Εχθρός;»

Η Φρόσω προσπαθεί να το σκάσει από τους παραγιούς του Νάτση. Η Μάγια δίνει μια επιτυχημένη ομιλία στα Μέγαρα και μαζί με την Βασιλική δίνουν συνέντευξη στην εφημερίδα «Πόλις», όπου η Βασιλική βρίσκει ευκαιρία να αναφερθεί στις αδερφές της. Ο Ερμής συνεχίζει να εκβιάζει τη Βασιλική, ενώ η περιέργεια του Παύλου για εκείνη μεγαλώνει. Η Δεσποινιώ προσελκύει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του Κοσμά Κοτρώτση. Η εξάρτηση της Νέλλας από το όπιο αυξάνεται, ενώ επιστρέφει και ο γιος της ο Σώτος από τις σπουδές του στο εξωτερικό, τον οποίο γνωρίζει τυχαία η Μαρίκα, στην προσπάθειά της να βρει τη Βικτωρία.

Επεισόδιο 6 – «Καλύτερα τα ψέματα»

Η Φρόσω ξεφεύγει από τον Θωμά, τον εργάτη του Νάτση, και τρέχει πληγωμένη στο δάσος για να κρυφτεί. Εκεί τη βρίσκει ο Μέλιος και την περιθάλπει στην καλύβα του. Η Μαρίκα, που μοιάζει να βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Σώτου, βλέπει κατά λάθος τη Νέλλα με τον εραστή της Τάσο, αλλά και την Όλγα να προσπαθεί με πρωτόγονους τρόπους να απαλλαγεί από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η Μάγια συναντά τη Βικτωρία, την ίδια στιγμή που οι υποψίες του Παύλου για τις πραγματικές γνώσεις της Βασιλικής μεγαλώνουν. Ταυτόχρονα, μεγαλώνει και η αντιδραστική του συμπεριφορά απέναντι στη Μάγια.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα επεισόδια της κορυφαίας σειράς εποχής «Ψυχοκόρες» κάνοντας εγγραφή αποκλειστικά στο antennaplus.gr.

#Psyxokores #ant1plus #ant1plusapokleistikο

Ψυχοκόρες (αλφαβητικά)

Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μένια Βουλιώτη, Μαριάννα Κιμούλη, Άννα Λουιζίδη

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά)

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χρήστος Μαλάκης, Δήμητρα Ματσούκα, Μανώλης Μαυροματάκης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά

Σενάριο

Πέννυ Φυλακτάκη, Βαγγέλης Νάσης

Σκηνοθεσία

Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Σκηνογράφος

Χρύσα Δαπόντε

Διεύθυνση Φωτογραφίας

Γιάννης Φώτου, Βασίλης Κλωτσοτήρας

Μοντάζ

Στέλλα Φιλιπποπούλου, Σταύρος Σπανός

Μουσική

Σταμάτης Σταματάκης

Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Φρόσω Ράλλη

Παραγωγοί

Ειρήνη Σουγανίδου, Φρόσω Ράλλη, Γιάννης Εξηντάρης

Παραγωγή/ Εκτέλεση παραγωγής

Feelgood Productions

Στιγμιότυπα από το 5ο Επεισόδιο: Φωτογραφίες 1 έως 6

Στιγμιότυπα από το 6ο Επεισόδιο: Φωτογραφίες 7 έως 8

Επισυνάπτεται το αναλυτικό Δελτίο Τύπου και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Για συνεχή ενημέρωση σε σχέση με το ΑΝΤ1+, μπορείτε να επισκέπτεστε το newsroom.antennaplus.gr, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και αποκλειστικά υλικά τόσο για τη streaming πλατφόρμα, όσο και για τα ΑΝΤ1+ Originals.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου